Happy Teacher Days!


Pada setiap tahun,16 Mei akan diingati sebagai Hari Guru...Best la kekawan yang jadi cikgu,pasti dapat hadiah(haha)macam masa sekolah dulu-dulu,sibuk nak beli hadiah untuk cikgu tersayang...Tak dapat beli hadiah,bunga ros pun jadi...^_^sekarang korang pulak sibuk dapat hadiah!
Kalau dulu wish pada cikgu-cikgu,lecturer je tapi sekarang dah kena wish pada kekawan yang berusaha mendidik anak bangsa..

Kepada kekawan yang jadi cikgu tue, including my  Abang Long,
kepada semua cikgu-cikgu yang pernah mengajar dari Tadika Islam hingga ke Universiti,
i wish you all Happy Teachers Day..
Jasamu dikenang


Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...