Bintang Hati Tranz




Apa yang menariknya bulan Disember ini? 

 Ada yang celebrate anniversary

Ada yang celebrate birthday
Ada yang celebrate bonus kan bulan ni 

Poh Kong bawakan koleksi barang kemas yang unik iaitu koleksi Tranz yang terbaharu.

Pasti kalau  encik suami surprise  para isteri terima terus senyum sampai ke telinga (^__^)! 

Macam-macam koleksi dan design ada


  • Classic






  •  Love
heart shape

Rose shape

sarang lebah dan bentuk hati

  • Nature 
  • Nature punya lagi cool. paling best -spider/labah-labah


apa lagi lawat lah ke kedai Poh Kong terdekat di rumah uolls.

Nak tengok lebih lanjut lawat Poh Kong Tranz Collection


Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...