Thursday, June 1, 2017

Duit Raya untuk Pemberi Komen Blog Admya Terbanyak




Assalammualaikum,
Seperti tahun lepas, admya bermurah hati nak bagi duit raya bagi pemberi komen terbanyak di blog admya.


Caranya:

  1.  Beri sebarang komen dengan menggunakan nama di mana-mana entry post admya.
  2.  Komen perlu ayat yang berbeza, tak boleh ayat sama pada setiap entry
  3. Pastikan anda letakkan nama dan email  di komen di bawah supaya admya boleh hubungi jika anda berjaya.
  4. Tempoh Sepanjang bulan Jun.

8 comments:

  1. wahh ,,best ni

    nama : yana
    email: virgoyana61@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Nak try la..mana tahu ada rezeki.selalu jadi silent reader jer

    Nama: Zaleha
    Emel: ahelaz88@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan
      InsyaAllah ada rezeki tu nanti

      Delete
  3. harap-harap ada rezeki

    emilea1701@gmail.com

    ReplyDelete
  4. nk try jgk lh...selalu tngok je blog admya...mne thu dpat..hahaa

    ReplyDelete
  5. email..nurfaj90@yahoo.com
    nama..fajrina

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq