Wednesday, July 20, 2016

Blog Capai 14 juta Pageview


Alhamdullilah, blog admya dah capai hampir 14 juta pageview.

Bermula dengan blog kecil, akhirnya blog admya berjaya menempatkan diri dalam dunia blog hingga menjadi top carian di google.  

Mungkin follower di blog admya tak nampak ramai, tapi admya tahu, ramai yang menyokong admya secara diam-diam. (^_^) V. Kalau tidak pageview tidak akan cecah hingga 14 juta.
Ia bukan mudah untuk sentiasa "maintain" pageview yang tinggi sepanjang masa.

Terima kasih kepada rakan blogger yang sudi singgah dan baca di blog admya. Terima kasih kepada pembaca admya@blogspot yang menyumbang kepada jumlah pageview yang tinggi ni. 

Ada rezeki yang lebih, admya akan kongsikan dalam peraduan-peraduan. So, korang jangan lepaskan peluang.


Kepada peminat drama Dia semanis Honey dan Sayangku Kapten Mukhriz. Tq so much kerana membuatkan page admya lebih meriah. Kedua drama ni membuatkan pageview admya naik hingga 10 ribu pageview setiap hari.

Sekejap je masa berlalu, Jika 2013 pageview admya adalah 6 juta, kini 2016
- 14 juta.


Baca juga - rahsia pageview 10-13 ribu sehari.


Love,
admya
Keep support admya ye. Ramai yang membesar dengan admya kan, Dari zaman sekolah menengah


1 comment:

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq