Tuesday, March 31, 2015

Tips Dapat Banyak CPUV setiap bulan


Alhamdullilah, blog admya semakin kukuh. Penaja mula lihat potensi blog admya.

Iklan mula menari-nari riang. Admya pun happy.Hihi. K-ching,kching.
Apa rahsia admya dapat CPUV setiap bulan.

Tip:

  1. Setiap hari update blog. Blogging pasal drama memang kena update hari-hari ye tak. Kalau tak,korang pun nangis,haha. Tapi tak jugak,ada bloggers yang jarang-jarang update blog pun still dapat earning
  2.  Update  Penaja/Advertisment selalu
  3. Letak Iklan di semua tempat---Leaderboard,skyscraper, large rectangle
  4. Rajin tanya nuffnang. Mana tahu nanti dorang notice pasal blog korang dan bermurah hati nak bagi cpuv. Soalan-soalan biasa pun takpe macam bila ye saya nak dapat cpuv?..hihi
Nak masuk bulan 4 ini, 4 iklan bulan 3 masih dalam status on going.
Penaja bulan Mac- klik untuk Informasi

Penaja Bulan April


1. Colgate Total Charcoal.

Kalau zaman dulu, orang guna arang untuk putihkan gigi. Serius ,my teacher pernah cuba,Memang gigi dia puti berseri,Sekarang, Colgate dah permudahkan, Tak perlu kotorkan tangan dan mulut untuk dapatkan gigi cantik berseri,Hanya guna Colgate Total Charcoal. Mudah kan.

2. Senheng Franchise Academy





Berminat nak kerja bahagian Retailing atau peruncitan? Sen Heng ada tawaran kerja kosong untuk anda dengan pelbagai manfaat dan laluan kerjaya yang baik
Untuk maklumat lanjut boleh layari http://www.senheng.com.


3. DIGI

Harga makin murah beb- more infdigi


4.Perfecto Crisps Awareness



Layari Laman Media Perfecto= fb-https://www.facebook.com/perfectosnacks




4. Chispmore



Jom join contest chipsmore di  sini-

5. Mcdonald Cola- Cola Frozen,Frozen Fanta




FREE GIVE DARI MCDONALD

DOWNLOAD KUPON

6. Expedia BPG  Matta

Expedia menawarkan tawaran harga termurah untuk anda yang nak pergi bercuti
Lihat Promosi














admya: nantikan hadiah istimewa dari admya bulan april ini.so klik ye iklan di blog

No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq