Wednesday, December 3, 2014

Sambung Belajar di Kolej Swasta



Assalammualaikum,

Siapa yang kat sini tengah cari kolej swasta terbaik untuk sambung belajar? Dengan kemudahan terbaik, Inti College menawarkan pelbagai "course" yang menarik.



Antara sebab mengapa korang perlu daftar IntiCollege
1) Bagi yang bekerja,jangan risau  kelas petang dan "weekend class" disediakan bagi memudahkan korang untuk pergi ke kelas,tak la ganggu waktu kerja kan(Post graduate studies)

2) Peluang yang tinggi untuk mendapat pekerjaan sebabnya para pelajar akan didedahkan dengan membina kemahirang yang diperlukan oleh majikan seperti "public speaking", critical thinking and decision making.Sebab itu majikan suka ambik graduan inti college.nama pun inticollege,mestilah penuh dengan inti ya tak!

3) Lebih 50% graduan Inticollege dapat high income berbanding graduan lain.

4) Dan pastinya Inti college adalah kolej terbaik dunia

Jom cuci mata dengan facilities dorang, canggih woo..

TOUR DE INTICOLLEGE


bagi yang nak enroll inticollege, dorang pun ada sediakan scholarship
you're welcome


admya: rasa nak sambung belajar je

2 comments:

  1. Menarik, tapi anak saya kecil lagi hihi

    ReplyDelete
  2. Saya cuma ada kawan yang pernah kerja kat kolej inti ni...

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq