Saturday, September 13, 2014

Suamiku En Sotong(update)


Assalammualaikum,
Novel Suamiku En Sotong akan diadaptasi tak lama lagi.

Jumlah episode: 20
Mulai: 27 oktober
Channel: Astro Ria/Maya HD

Sinopsis:
Erica Soffea melonjak kegembiraan sebab dialah bakal peenraju Khaleeda Holding.Namun, bila difikirkan yang dia bakal dijodohkan  dengan sotong peliharaan nendanya Farish, sakit kepala dibuatnya.Lelaki yang tak macho dan suka pakai baju warna pink.Kalau bercakap bukan main lentik lagi tangan dia.Aduh...
2 sebab Farish terpaksa terima Erica
1)Wasiat arwah Tengku Khaleeda. 2) kerana tidak tahan sikap berlagak Erica
Lagipun 3 tahun aje. Dalam tempoh itu, mereka jatuh cinta. Tapi, cinta itu bukan milik mereka berdua.Pening Erica, bukan sahaja dapat suami sotong yanglembut fizikalnya tapi lembut juga hatinya.En Sotong pula, bukan lelaki biasa, tetapi lelaki yang sanggup berkorban apa sahaja.

pelakon:
Sharnaz Ahmad
Amyra Rosli
Amar Baharin
Hanis Zalikha










4 comments:

  1. Admin, minta tolong sediakan link untuk download cite ni ye

    ReplyDelete
  2. Criter ni tyg setiap mlm isnin je ker

    ReplyDelete
  3. besttt dan bc novel dia... skrg layan drama dia pulakkk....

    ReplyDelete
  4. ending die mcm mana akhirnya... dpt dgn faris ke izhar...

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq