Thursday, August 7, 2014

Kisah Naz dan Khalish




Assalammualaikum,
Kisah Naz dan  Khalish- Semakin jauh kau pergi semakin tegar aku mendekati.


sinopsis:

Pertunangan 4 tahun memberi impak yang sangat besar dalam hidup Nazrahani Idora dan Zaim Khaalish. Walaupun ada status tunangan orang,tapi Naz tak pernah bersemuka dan kenal tentang tunangannya. Khaalish pula tidak pernah ingin tahu tentang siapa tunangnya. Di fikirannya hanya Ilsa.
Naz cuba membawa diri dengan merantau serata dunia, tapi lelaki itu juga yang ditemui. Dek jatuh hati dengan tunang "teknikalnya" Khaalish sanggup terbang merata pelosok alam untuk menjejak si dia.

" Encik Zaim Khaalish, awak jangan nak merepek. Tunang amende? 4 tahun tak ambik pusing,jumpa di Bali pun awak tak kenal.you dare to say that we are engaged.
"saya tak peduli,Technically, we are still engaged".
Mulut je kata tak suka, tapi hati sebenarnya rindu. Naz mula menanti kehadiran Khaalish di sisinya.



admya: novel yang santai dan sweet.
dalam senarai diadaptasi.berikan komen korang tentang novel ini.

No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq