Sunday, February 9, 2014

Minggu Akhir ArianaRose Episode 25,26.27.28






Episode 25
Adakah hubungan mereka akan berakhir dengan happy ending?


Tasha cuba menggoda Tengku Adam dan ia membuatkan Ariana cemburu.Ia menyebabkan Tengku Adam terpaksa memujuk Ariana Rose.



download ep25
Episode 26
Tasha mencium pipi Adam di tempat awam.Ia menyebabkan Ariana merajuk dan Adam cuba memujuk.Abah Ariana memarahi tasha atas perbuatan yang melampau.

ep 26
Episode 27
Zariah masih tidak puas hati kerana Ariana memiliki suami yang kaya. Dia menyuruh anaknya menggoda Adam selepas mereka pulang dari berbulan madu.Ariana meluahkan rasa cintanya pada Adam yang Adam ragui selama ini

ep27



Episode 28
Selepas majlis resepsi,Adam buat kejutan pada Ariana tentang honeymoon di London. Adam menyatakan dia berasa cemburu dengan Samuel. Ariana menerima   satu surat tentang hubungan Adam dengan Liyana hingga mempunyai seorang anak. Berita itu mengeruhkan keadaan Ariana dan Tengku Adam.
ep28download

gambar:cr to nuyulhussin

admya: tak sabar nak tengok winter wedding
Baca gak:
ArianaRose ke filem tips buat sandwich yang sihat
 nak Free travel ke Australia.klik untuk tahu bagaimana
Eenie meenie minie moe
Tips baik dari sakit tekak

15 comments:

  1. ep 28..pompuan 2 ada la ariana..hehe..

    ReplyDelete
  2. So far jln ceta mmg best but sya tak suka laa dgn watak liyana ... over coz dlm novel tiada laaa tragik simbah asid.... cam 2 sekali..... klu pengarah ikut 100% dlm novel kan bgs ^_^

    ReplyDelete
  3. btoi tu...cm over plak watak Liyana dlm ni...tp Adam hott giler..xsabar tgu winter wedding n dorg g honeymoon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan weeding adam ♥ ariana ^_^

      Delete
    2. yup cantik sgt konsep wedding dorg..tharu adam mainkan piano for the rest of my life..watak adam mmg real jd suami ariana rose..wlaupon dlm novel sbnrnye adam n fren nyanyikan lagu then lg ramai kwn2 adam...

      Delete
  4. Salam...
    Ending yang menarik....walau ada sedikit konflik dan gaduh manja....berharap Ariana Rose aka Wedding Breaker akan di buat filem pulak..rasa tak puas...congrates pengarah, penulis skrip & pelakon yang boom...w/pun sy x suka KF membawakan watak Islam, tp dia berjaya membawakan watak itu walau x 100% membawa keinsafan (bila bab solat/bertaubat)..Pemilihan Fathia yang jelita dan comel sgt bertepatan paling suka bila Fathia malu ngan Adam dan pipi dia "blushing"...

    ReplyDelete
  5. bila nak update download link episode 28?

    ReplyDelete
  6. Ending Ariana Rose memang sweet. Tapi kalau ikut dalam buku lagi best, sebab dia ada 3 orang putera yg comel. Masa putera sulong Ariana & Adam naik pentas bagi speech memang sweet sgt. Jika pengarah tambah sikit buat samapi episode 30 kan bagus. Masa itu kita boleh tgk macam mana sweetnya perkahwinan Adam n Ariana. Tak gitu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasal watak Liyana, tak perlulah over sampai tunjuk dia dibunuh oleh abg sendiri. X logic betul. Patutnya episode 30 baru ending spt dalam buku dimana Adam, si bad boy dah insaf dan hidup bahagia disamping Ariana dan juga 3 org putera mereka. Itu yang sepatutnya ada masa part ending cerita ni. Nak juga tengok wajah comel putera kepunyaan Adam n Ariana yg keletah berbicara seperti yg digambarkan dalam buku TWB.

      Delete
  7. betoi tu,semua pembaca nvel TWB nk ending cam dlm novel..ada 3 putera yg keletah..pastu over plak watak Liyana dlm ni pdahal dlm novel xditonjolkan sgt..harith plak npk jahat sdgkn tak pon..dia terima pkahwinan adam ariana dgn haty tbuka..

    ReplyDelete
  8. saya pon sokong..sepatotnya pengarah kne la ikot novelist neyh.. ade 3 putera yg sangatlah comel bg speech ats pentas buat adam n ariana. happy family gitu.. ending mcm tergantung.. sad.. :(

    ReplyDelete
  9. I agree dengan wani..must follow dalam novel baru ada umppp...

    ReplyDelete
  10. Ending yg tak memuaskan hati sya maybe org lain pun mcm 2 juga..... sepatutnya pengarah ikut 100% dlm novel twb but jln ceta tokok tambah d serapkan.... malahan sya lg suka tgk Bukan Karena Aku Tak Cinta sbb jln ceta dialog overall ikut dlm novel. ...menjadikan drama itu Best n Sweeettt. ... ♥♥♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy sokong juga. Drama BKATC ikut sperti dalam novel. So far xde yang lari dr novel yg dibaca. Suka tgk Shahnaaz berlakon jadi Jebat, sesuai sgt watak tu dgn dia. And Nelydia pun boleh tahan juga sebab dapat mejiwai watak sebijik Mastura dlm Novel.

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq