Tuesday, December 24, 2013

Projek Memikat Suami Episode 1-13






Projek Mega Nawal Husna dalam mencairkan mamat ais beku@mamat muka ketat.update ep 13




Episode 1

Episode 2
Episode 3 part 1 part 2
Episode 4
Episode 5
Episode 6
Episode 7
Episode 8
Episode 9
Episode 10
Episode 11
Episode 12 
Episode 13 part 1 part 2


 tonton  filemterakhir Paul Walker: Brick Mansion



27 comments:

  1. Assalam.Pms ep 2 xda lg ke?

    ReplyDelete
  2. salam..tajuk lagu x ada ker..

    ReplyDelete
  3. boleh tak tahu tajuk lagu tema OST PMS?

    ReplyDelete
    Replies
    1. check kat sini
      http://admya.blogspot.com/2013/06/drama-projek-memikat-suami.html

      Delete
    2. temanyerr aiman-buatmu cinta

      Delete
  4. maaf, sebarang episode yg lebih cepat dari tayangan astro akan dimusnahkan. sbb tu lh kite ade smpi ep awal je

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum .....blh sentiasa update n upload every new episode ASAP once sdh di tayangkn d tv thanks

    ReplyDelete
  6. maaf ye batrisyia,admin tak boleh nak sediakan link asap ada tuntutan kerjaya lain.tapi link akan tetap diupdate cuma lambat.kalau tak sanggup nak tunggu boleh cari link di blog lain ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooh...thanks p kita tetap nak blog ini...best lah

      Delete
  7. Dear fara,

    Saya ada masalah nak download PMS. Kenapa tak upload guna Zippyshare aje, lagi senang berbanding dgn yang lain. Susahlah...kesian kat sy tau.

    -lynna

    ReplyDelete
  8. slow la zippyshare.. multiupload putlocker.. sume kn ade.. aduiyai..

    ReplyDelete
  9. Kenapa episod 11 tak dpt download byk kali dah try...pls use another zippyshare or link yg biasa pakai sblm ini tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh jew download..
      http://uptobox.com/drxh6nyiqcnw
      then..clik free download(warna kelabu)..
      pas2..tgu 1 minit..
      Generate download link..
      pas2 dah bleh download..

      Delete
    2. Episod 5 6 xleh download..File dah kena delete :(

      Delete
  10. admin please reupload ep3...link da xde...

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://davvas.com/xbp1ez0ij716
      then..clik free download..
      wait a few seconds..
      then click creat download link..
      download now..

      Delete
  11. admin please episod 11 x boleh nk download

    ReplyDelete
  12. admin please episod 11 x boleh nk download

    ReplyDelete
  13. fara... link ep9 dan 10 da remove ker... reupload pls.... hukhukhuk...

    ReplyDelete
  14. admin pls update ep7...link xleh guna

    ReplyDelete
  15. salam....admin... ep 2, 5, 6, 7, 8 x boleh dwnload...file not exist...tolong update bleh? TQ very much....XOXO...

    ReplyDelete
  16. sori...lupe nak ltk nama...sy anonymous yg kat ats tu...
    -aimi-

    ReplyDelete
  17. Salam admin bleh tlg fix link epi 2

    ReplyDelete
  18. admin boleh x tlg fix link ep12. tq

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi memberi komen.please letak nama-jangan pilih anonymous.yang tiada id pilih name/url pastu letak nama.selepas ini jika masih ramai pilih anonymous, admin terpaksa kunci balik ruangan komen ini.Sila beri kerjasama ye.