Monday, November 11, 2013

Koleksi Lagu OST Playboy itu suami Aku!




Lagu tema utama:
Rindukankalah- Encik Mimpi
download

Episode 1:
  • Republik= Sandiwara  Cinta (Afina teringat nenek)
  • Malisa J feat Sabiq- Curiga
  • Tompi-Aku jatuh cinta
  • Mark Adam- Pencuri(english song)
  • Tompi - Bukan Pacarmu
  • Tompi-Menhujam Jantungku
  • Mohd Mentor- Segala- download(cut1.27 min)
  • Lagu ep 18


Episode 3:

Episode 7:
  • Utopia- Mencintaimu sampai mati

Episode 8:
  • Utopia- Mencintaimu sampai mati

  • Nas Adila -Maaf(aku tak bisa menjadi kekasihmu)
  • Nas Adila - I love you
  • Sheila Abdul- Gadis Yang Dulu
  • Sakura- ILU INU IMU (dekat ending kredit: Cinta Rindu ILU iNU iMu)--kalau betul bagitau ye

admya:

please komen menggunakan nama. Jika tidak,ruangan komen akan terhad pada yang punya id sahaja.Semua komen anonymous akan dipadam.

117 comments:

  1. Admin, ada satu lagu english yang slalu dimainkan dalam drama ni. Apa ek tajuk dia? Anyone? Please? suka sgt lagu tu.

    ReplyDelete
  2. Nak tahu tajuk lagu omputeh kat dlm citer tu.... best la

    ReplyDelete
  3. Lagu L.O.V.E tu...
    "L is for the way u look at me,
    O is for the only want i see..."
    sape nyanyi erk yg dlm cite ni?
    Lagu asal sy ade je...
    yg version dlm cite ni je xtaw..
    please carikan...
    :)

    ReplyDelete
  4. "L O V E - Michael Buble" maybe?

    ReplyDelete
  5. spe tau lgu mse scene kt umah ank yatim tu. lyric nye ade 'i love u i miss u'? anyone?

    ReplyDelete
  6. Sya nak tau lirik lagu episod lapan maaf aku tak bisa tok jadi kekasihmu kerna ku tak dapat seteguhnya cinta mu. Pless tajuk die

    ReplyDelete
  7. Saya dah dapat tajuk dia. Maaf dari nas adila af7

    ReplyDelete
  8. Sapa tau mana boleh dapat lagu "segala - mohd mentor" tuh? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne full lagu tu http://www.youtube.com/watch?v=UVCY5RLgPTs

      Delete
    2. klau nak download , ne link dy --> http://www.4shared.com/mp3/gLQxYsTT/mohd_mentor_%204_-_segala.html .. hehe >.<

      Delete
  9. tajuk lagu maaf ku tak bisa tuk jadi kekasihmu.. kerna ku tak dapat seteguhnya cinta..
    maaf aku tak rela jadi cinta gelapmu yang selama ini sembunyikan aku.. selamat tinggal knangan indah. tjuknya Maaf-Nas Adila

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. segala dari mohd mentor . tp tk de kat youtube n mne2 pon . dah carik . tk tau nak carik mne lgi

      Delete
    2. klau nak download , ne link dy --> http://www.4shared.com/mp3/gLQxYsTT/mohd_mentor_%204_-_segala.html .. hehe >.<

      Delete
  11. tumpang tanya lagu kat episod 10 time king tanye knape fina balik lewat.then knapa xbeli kete.padahal dah bank in.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa tajuk lagu time fina ngn ad kt pantai nk sgtt lagu 2uhh

      Delete
  12. tahu x lagu ep11 yg part akhir 2..tyme mak fina n king dpt call 2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. segala dari mohd mentor . tp dah carik kat mne2 pon xde . youtube pon xde

      Delete
  13. lagu muhd yang segala tuu x dpt cari laa...ad link dy x..? tlong...ske sngt lagu tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau nak download , ne link dy --> http://www.4shared.com/mp3/gLQxYsTT/mohd_mentor_%204_-_segala.html .. hehe >.<

      Delete
  14. assalamualaikum admin x de ke link untuk download episode pisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf untuk drama ni takde la sayang.busy tak dan nak upload

      Delete
    2. http://www.dfm2u.com/2013/10/playboy-itu-suami-aku-full-episod.html

      Delete
  15. mane nak dapat lgu segala mohd mentor tuh???dh cri kt youtube pon x de..google pon x dpt...tlong admin ksi link...tq

    ReplyDelete
  16. to la dah carik merata dah lagu mohd mentor to . segala . best sagat lagu too . knp tk popular yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau nak download , ne link dy --> http://www.4shared.com/mp3/gLQxYsTT/mohd_mentor_%204_-_segala.html .. hehe >.<

      Delete
  17. ku kehilagan segala . bersama janji ku begini , bintang terang malam jadi mamar sepi . namun dikala diriku kan kecewa harapku dikau bahagia megecap suratan sempurna hidupmu bersama dia . walau ku begini kaseh megharap dirimu pastinya kembali di kala rindu bisa bersegketa tiada di hambat duka srnyum bisa mu padanya rela ku melepaskan segala . tiada rasa mampu ku srmbunyi di kala senyummu kembali .
    nak downlod lagu nie .....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak minx tolg kalau da jumpe... tell mee... Please... (Seharian cari lagu ni tapi tak jumpa.. Rasa upset sangat!)

      Delete
    2. episode berapa ye.kena tengok balik

      Delete
    3. Episod 11 part mak Fina dapat call.. Hujung-hujung episod lagu ni..

      Delete
    4. pleasee bg tajukk kalau dah jumpa , :( dah berapa minggu cari :(

      Delete
    5. http://www.4shared.com/get/OSqIIl35/mohd_mentor_-_segala_rt___lagu.html
      cara nk dowload lagu mohd mentor_segala cuma separuh ja bleh dpat full song tak ada

      Delete
    6. ne fullsong lagu tu .. hehe .. http://www.youtube.com/watch?v=UVCY5RLgPTs

      Delete
    7. klau nak download , ne link dy --> http://www.4shared.com/mp3/gLQxYsTT/mohd_mentor_%204_-_segala.html .. hehe >.<

      Delete
  18. Salam admin. Lagu ape dalam eps 11 masa part Fina minta cerai tu? Than you :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tajuk dia segala fari mohd mentor . tp dah carik memg x de .

      Delete
    2. ne full lagu tu http://www.youtube.com/watch?v=UVCY5RLgPTs

      Delete
    3. klau nak download , ne link dy --> http://www.4shared.com/mp3/gLQxYsTT/mohd_mentor_%204_-_segala.html .. hehe >.<

      Delete
  19. mne nk cri lagu mohd ne...admin help meeee plzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. full version takde.yang cut link ada dalam entri

      Delete
    2. klau nak download , ne link dy --> http://www.4shared.com/mp3/gLQxYsTT/mohd_mentor_%204_-_segala.html .. hehe >.<

      Delete
  20. memg tk dapag carik la lagu to . fah berhari2 carik

    ReplyDelete
  21. http://m.youtube.com/watch?v=tncNhjxtJrE

    ReplyDelete
    Replies
    1. dowlod sendiri . sbb susah sagat nak carik

      Delete
    2. ne full lagu tu http://www.youtube.com/watch?v=UVCY5RLgPTs

      Delete
    3. klau nak download , ne link dy --> http://www.4shared.com/mp3/gLQxYsTT/mohd_mentor_%204_-_segala.html .. hehe >.<

      Delete
  22. Lagu time adrian suapkan fina nasi goreng siapa tahu? please helppp :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. the adly's - teman tidurku

      Delete
  23. Please ... carikan lagu time adrian suapkan fina tuh . ep 18 ;D naaak sangatt

    ReplyDelete
    Replies
    1. the adly's-teman tidurku

      Delete
    2. thank you ashmillah :)

      Delete
  24. lagu yag ada 1 jgn tinggalkan aku 2 cinta padamu.. yakin aku disini.. ape tajuk lagu ye? td punya episod

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ke? http://www.youtube.com/watch?v=fZ5SvXfoa9I

      Delete
    2. the adly's - teman tidurku

      Delete
  25. apa tajuk lagu time fina ngn ad kt pantai... nk sgd lagu tu

    ReplyDelete
  26. ape tajuk lagu time king pujuk fina tgh histeria tu?

    ReplyDelete
  27. Nak lagu ringtone nset afina bleh?? Sapa tau??

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum... tumpang tnya... Lagu jepun yg ringtone nset afina tajuk apa??
    Sapa tau??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikari mizuki dah tau tajuknya boleh bagi tajuknya........

      Delete
    2. Askum, saya da dpt tau lagunya... http://www.youtube.com/watch?v=aP5GypiM_Vw [Eiko Shimamiya - Naraku no Hana]

      Delete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum .. lagu caller ringtone adrian tu tajuk ape ? thanks :D
    --- adik hariz ---

    ReplyDelete
  31. sis, boleh tolong.. Apa tajuk lagu. King memujuk Fina dalam episode 18. ' Lirik lagu Malam ini aku ingin kau ada di sini'

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum...mntak tolong crikan tajuk lagu jepun ringtone fina...thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eiko Shimamiya - Naraku no Hana

      Delete
  33. ape tjuk lagu yg adrian nyanyi then smbil dia main gitar? please bgi tahu :(

    ReplyDelete
  34. Darjat - fattah amin

    ReplyDelete
  35. Ape nama ringtone yg adrian pakai tu ek?

    ReplyDelete
  36. Lagu tu slu ada la . Chorus *bersama janji ku bermimpi . Bintang terang malamnya dimamah sepi*

    Spa taw tajuk apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohd (mentor) -tajuk lagu segala

      Delete
    2. ne full lagu tu http://www.youtube.com/watch?v=UVCY5RLgPTs

      Delete
  37. Andrian guna ringtone lagu racks-yc..yg waris ciplak buat lagu botingket

    ReplyDelete
  38. Salam...kat sini saya ada link untuk lagu Mohd Mentor - Segala ..:-)'

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2013/12/segala-mohd-mentor.html

    ReplyDelete
  39. Cr lagu segala mohd mentor 4 kt www.detikmp3.com download source from youtube 4.6mb.

    ReplyDelete
  40. siapa tahu lagu episode 19, masa mak fina bagitahu Ad yang fina tak nak jumpa dia?? nak sangat lagu tuh
    Help!!!

    ReplyDelete
  41. sape yg tgah cari lagu Segala by Mohd Mentor tu , saye ade link dye .. klau nak download , ne link dye --> http://www.4shared.com/mp3/gLQxYsTT/mohd_mentor_%204_-_segala.html ..

    ReplyDelete
  42. Lagu yg adrian nyanyi pastu fina dok kat atas sofa kat tepi tu apa eh?? Boleh tolong x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tue...lagu LOVE. fattah amin nyanyi sendiri...kat youtube ada

      Delete
  43. sape tau lagu ringtone fina???

    ReplyDelete
  44. sape tahu lagu rington dahlia atau fisya ??
    -ayna-

    ReplyDelete
  45. Lagu masa adrian ckp nk book fina tu lagu aper yer.. Masa epi 23..

    ReplyDelete
  46. Sape tahu ringtone handphone fisya???

    ReplyDelete
  47. Replies
    1. Amanda Blank - Something Bigger, Something Better

      Delete
    2. Thank You Anonymous diatas! :-)

      Delete
  48. Lagu time adrian ngan fina spend time tu lagu apa eh? Episod 27.

    ReplyDelete
  49. Lagu yang Adrian cari Fina lepas Fina lari tu lagu ape??? pls tolong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panic Room- Malam
      carik dekat sini
      https://soundcloud.com/panicroom11/panic-room-malam

      Delete
  50. Siapa tahu tajuk lagu episod 18 time Adrian pujuk fina kene histeria tu . Ni lirik separuh dia tapi tak jumpa "malam ini aku ingin kau ada disini apapun yang terjadi ku ingin dirimu" . PLEASE HELP !!!!

    ReplyDelete
  51. siapa tahu lagu d episode last yg liriknya "AKU RASA SEMPURNA DIRIKU BRSAMA DIA, WALAU KU BERILUSI.MENGHARAP DIRIMU PASTIKAN KEMBALI" someone pliss help. thanks:)

    ReplyDelete
  52. thank you admin for all your info.u're the best! terbaik!

    ReplyDelete
  53. Ada sapa2 taw x adrian goe ringtone tu tajuk ap??plzz kalau dpt tlg shas

    ReplyDelete
  54. sapa thu adrian guna ringtone apa? nk thu tajuk tu

    ReplyDelete
  55. sape tau kat mana nak carik lagu rindukanlah yang instrumental dalam cite 2..

    ReplyDelete
  56. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  57. episod 8 citer tu,,waktu fina n adrian bru pndh rumah adrian tu,,ada 1 lagu kangen band-kehilangan berat bg ku..lagu tu best sgt:)

    ReplyDelete
  58. sape tahu caller ringtone dahlia ? :)

    ReplyDelete
  59. sape tahu lagu waktu Adrian cari afina..episode 27

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq