Tuesday, December 10, 2013

Lagu episode 18 Playboy itu Suami Aku


 Pasti ramai cari lagu ni kan!Jenuh admya cari lagu ni,akhirnya jumpa gak
Tapi tajuk lagu dia agak  daring hehe.
Teman Tidurku by The Adly

Satu aku menyayangi kamu
Dua aku mencintai kamu
Tiga akan ku berikan semua untukmu

Satu jangan pernah tinggalkanku
Dua jangan pernah hiraukan aku
Tiga akan ku berikan semua untukmu

Walaupun kau hanya teman tidurku
Ku menelefonmu hingga ku terlelap
Tapi ku yakin suatu saat nanti 
Kau akan menjadi kekasihku
Ku yakin suatu hari nanti
Ku bisa jadi milikmu
admya: catchy betul lagu ni macam lagu L is for love.






13 comments:

  1. thanks..
    mcm tahu2 jew tgh cari lagu nie..
    akhirnya jumpa gak :)

    ReplyDelete
  2. Saya cuba download lgu ni x boleh pun , mcm mna , saya nak lgu ni

    ReplyDelete
  3. x bleh un download

    ReplyDelete
  4. hah tq kak. penat saye dok carik lagu nie , trimas

    ReplyDelete
  5. tahu x lagu ape yg adrian nyanyikan sambil main gitar dalam episod 20?

    ReplyDelete
  6. This drama sucks ! Fattah Amin tu stone , berlakon teruk sangat , muka macam perverts je dalam drama tu , the heroin pun tak reti berlakon , I love you Mr Arrogant lagi best < this novel best gila tapi drama hampeh

    ReplyDelete
  7. lagu episode 22 ape yg bukak botol tuh

    ReplyDelete
  8. Tau xtajuk lgu pisa yg ep19 waktu king lawat fina kt hospital?

    ReplyDelete
  9. Lagu ni blh download kt www.bursalagu.com

    ReplyDelete
  10. admyn ! ape nama tajok lagu dlm ep19.. time adrian lawat fina tu.. pls ... lagu nye mcm nie
    ""katakan pada ku ...apa yg kurasa kau juga .. begituuu .. rinduku.. padamu... dapat kah kau merasakan hadirku.. huhuhu..
    SELAMA..SELAMA..
    KU MENGERTI HADIRMU
    MEMBERIKU SERIBU RASA .. HUHUHU...
    JEMI SENYUM WAJAH MU...INGIN KU RASAKAN KERANA MU... HUHUHU..
    DAN KU LALU..
    RINDUKU... PADAMU...
    X DPT KU TEBUS WALAU KU TAHU.. HHUHUU
    KASIH... BERIKAN..KU CAHAYA TERANG...
    KERNA KUX MAMPU MERASA ...MALAM BAHAGIA ... DI SAAT ADA KAU..KU MENANTI DI PINTU SYURGA...
    KASIH BERIKAN KUCAHAYA TERANG ...


    AND BLA..BLA..BLA

    ADMYN PLS HALP ME.. SBB PENAT SAYA TYP SEMUA NIE
    APE NAMA TAJOK LAGU NIE :(

    MY NAME AYNA_NAZZ

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq