Monday, September 16, 2013

Koleksi Lagu dalam Love you Mr Arrogant

Lagu tema Love You Mr Arrogant



Lirik lagu:

Aku menyedari telah jatuh cinta

Tapi aku tak bisa mengungkapkan
Terasa bahagia ku mencintaimu
walaupun kau belum mencintaiku
Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cinta yang terakhir

Semakin ku bisa untuk menyayangi
Semakin ku bisa untik mengerti
Dari semua hidupmu yang ku mimpilam
Kan ku hapus semua menjadi Indah
Tak akan pernah hilang rasaku
cinta yang membawa dalam hatiku

Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu
Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu
Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam

Aku tetap menantimu
Aku kan tetap menantimu



download mp3


Episode 1

  1. Five Minutes- semakin ku kejar kau semakin Jauh
  2.  Agnes Monica- Seputih hati
Episode 2
 Asmirandah-Ketulusan cinta (time merisik Zara)
Geisha-Kamu yang pertama(Zara berangan di butik)
Petra Shihombing- Pilih aku saja

Episode 3
Dude Harlino feat Asmirandah- Bunga-bunga Cinta
 Ussy dan Andhika Pratama - Ku Pilih hatimu(time potong kek)

Episode 6
Gigi - Sahabat(pasar malam)
Glenn Fredly -Terserah
Ari Lasso -Kisah kita(scene beli tudung)

Episode 8
BCL- Hanya untukmu

Episode 10 
BCL- Tentang Kamu

Episode 11
Asmirandah dan Robinhood- Salahkah kita

Episode 12
Ungu- Bila Tiba
Oki Sentiana Dewi dan Andi -Kerana Hati Bicara

Episode 13
 BCL-Tentang Kamu
Naff-Bila nanti Kau milikku
Gigi-Sahabat

Episode 14
Naff- Bila Nanti Kau Milikku
Viera- Terlalu Lama
Episode 15
Marcell- Mau dibawa Ke mana
Agnes Monica -Merpati putih

Episode 16
Ungu- Bila Tiba

Episode 17
Acha septriasa- Tentang kita
 Romance- Ku ingin kamu ep

Episode 18

 Dadali- Katakan Cinta 
 Jikustik- Setia

Episode 19
Bila Tiba- Ungu


Episode 20
Syahrini- Kau yang memilih aku
Acha Septriasa -Tentang Kita
Dadali- Rahsia Cinta(saat Irham  nak nikah dengan Sherry)
Kerana hati bicara-Oki

Episode 22
BCL- Tentang Kita
BCL- Hanya Untukmu(time main jetski)
Rumor-Butiran Debu
Agnes Monica- Seputih hati

Episode 24
Ungu- Doa untuk ibu
Geisha- Cinta dan Benci

Ep 25
Pinkan Mambo- Merinduinya(irham baca surat zara)
Ashanty-Kesakitanku
Pinkan Mambo-jangan pergi
september 9-jangan pergi
Lyma menang Anugerah

37 comments:

  1. lagu apa ek dlm episod 12 tue?

    ReplyDelete
  2. Nak tahu sgt lagu dlm ep 19. Yg time zara tgok irham nk kuar g butik wif sherrryyyy.

    ReplyDelete
  3. masa zara anta irham kt pintu tu lagu Bila Tiba - Ungu

    ReplyDelete
  4. masa zara anta irham kt pintu tu lagu Bila Tiba - Ungu

    ReplyDelete
  5. nak tahu lagu ape yg masa nak last scene tu episode 19, masa irham tulis memo kot..best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa.. itulah lagu tema LYMA - nyanyian Nomad.. hehehe

      Delete
  6. bagus la awak ni.. semua lagu tahu.. thanks share it! iloveit ;)

    ReplyDelete
  7. Lagu ep 21 mase kt pntai smsa dye mnd tu....lirik dye 'manusia diciptakan untuk saling berpasangan........'

    ReplyDelete
  8. Terbaik la. Thanks share info ni.

    ReplyDelete
  9. Senarai lagu dalam episod 24 please..

    ReplyDelete
  10. nk lagu zaara ajar mak mertua nya jln

    ReplyDelete
  11. Sape tau lagu waktu irham dlm bilik pas cr zaara..lelaki nyanyi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. September band -jangan tinggalkan aku

      Delete
  12. Lagu Spetember Band- Jangan tinggalkan aku

    ReplyDelete
  13. pinkan mambo - jangan pergi - (Scene Datin Yam Menyesal,teringatkan zaara)-EPISOD 25

    ReplyDelete
  14. yg muzik kt blkg tema cite ni.. ape ye? muzik piano tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan yg nomad tu.. tp ade part2 yg ade kluar muzik tu.. suka giler...

      Delete
  15. wahhh bestnyaaa ,,, thankss admin bagi listing lagu ni <3

    ReplyDelete
  16. hai admin.. nak tanye.. yg muzik piano dalam cite ni lagu ape ek? masih duk cari2 tp xde idea.. muzik tu slalu kluar time sentimental dlm cite ni.. mohon sgt bantuan ... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. g utube cari channel utube z qusyairi...cover piano tetap menantimu...dia yg buat =)

      Delete
    2. Saudari, bukan yg lagu nomad tu... ok, muzik piano tu ada dekat minit 34.45 dalam episod26 cite ni... duk mencari juga xjumpa2 lagi..

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  17. thanks admya bg listing lagu..terbaik

    ReplyDelete
  18. waa....caya laaa...aku mcm nak sewel cari lagu2 dlm cite LYMA...mekace
    hhh

    ReplyDelete
  19. Salam... Saya nak tahu dalam episod20 masa zaara balik dari office dengan hadry masa zaara cakap Assalamualaikum kat hadry lagu apa tu ya boleh bagi tajuk dia?

    ReplyDelete
  20. ohh.. lagu tu dr Kangen Band - Beri Kesempatan.

    ReplyDelete
  21. ada 1 instrumen piano. selalu main masa scene irham dgn zara. waktu irham tolong zara jatuh tangga, waktu irham peluk zara dpn ofis, waktu irham tolong zara jatuh lepas simbah air, waktu zara cuci luka irham. ada lagunya atau instrument sahaja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..saya pun cari jugak lagu ni..

      Delete
  22. Thanks admin admya. Tapi saya nak tahu satu lagu dlm episod 21 time zaraa dgn irham shopping baju dekat penang tu. Lagu indon rancak-rancak. Trimas alot :))

    ReplyDelete
  23. tu lagunya geisha KAMU YANG PERTAMA

    ReplyDelete
  24. piano instrumental episod 23, masa sofea cerita pasal am dekat zara dekat 31:13

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq