Sunday, September 22, 2013

Benci Vs Cinta


Salam bahagia,

Malam isnin anda kini akan terisi dengan drama baru lakonan Randy Pangalila dengan gandingan barunya pelakon yang cute Nora Danish.

Judul drama Benci Vs Cinta sebelum ini adalah Ku Kejar Bintang.
Drama ini akan bersiaran selama 13 episode bermula 9/9/2013 lalu.

Sinopsis:
Mengisahkan Alisa(Nora Danish) yang mempunyai gerai ayam di pasar dan mempunyai pekerja dari Indonesia bernama Anang(Randy Pangalila).Anang seorang yang malas dan sering curi tulang dengan sering tidur.Walaupun telah ditegur,Anang tetap tidak berubah.
Kemudian muncul pula Randy Pangalila pelakon yang terkenal yang sedang mejalani penggambaran di Malaysia(kira pelanduk dua serupa dengan Anang).
Suatu hari Randy nampak dengan Anang dan mereka membuat keputusan untuk bertukar identiti. Sejak itu berlaku insiden lucu apabila masing-masing cuba menyesuaikan diri dengan identiti baru.






admya: harap drama ni sesweet Misiku Kuza

19 comments:

  1. cerita benci vs cinta ni xde tuk tonton online ke.. sbb dlm daily motion hanya ade sampai episode 2 je lepas tu da xde..

    ReplyDelete
  2. OST ending drama ni best la.. Boleh bagi tahu tak apa tajuk lagu tu?

    ReplyDelete
  3. best lak bila dah tgok citer ni...

    ReplyDelete
  4. Hariz Mokhtar : sabhi saddi cinta sesungguhnya

    ReplyDelete
  5. macam best tapi baru tgok 1 episod..hehe

    ReplyDelete
  6. maaf, lagu soundtrack bg episod 4 apa?

    ReplyDelete
  7. lagu ending, sabhi saddi - cinta sesungguhnya. tapi smpai sekarang xjumpa mp3 lagu ni.. grr

    ReplyDelete
  8. Tajuk lagu randy. ..lirik dia "kau yang membuat aku, selalu merindukanmu...." tajuk ape ek?

    ReplyDelete
  9. Tajuk lagu randy. ..lirik dia "kau yang membuat aku, selalu merindukanmu...." tajuk ape ek?

    ReplyDelete
  10. admin,mintak publish lagu randy dalam benci vs cinta...lirik dia 'biarkan aku mencintaimu seutuhnya.....' thanks, plezzzzzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuelah... skrg pun saya tgh cr lgu tu.. tp xdpt2 lg..

      Delete
  11. admin,mintak publish lagu randy dalam benci vs cinta...lirik dia 'biarkan aku mencintaimu seutuhnya.....' thanks, plezzzzzzzz

    ReplyDelete
  12. pe tajuk lagu randy dlm cita nie...?

    ReplyDelete
  13. Thanks bg yg share tajuk lagu...i mnged to download...suka sgt..

    http://detikmp3.com/music/downloadLink/aHR0cDovL3d3dy40c2hhcmVkLmNvbS9tcDMvS0VBd1BDS2wvU2FiaGlfU2FkZGlfLV9DaW50YV9TZXN1bmdndWhuLmh0bVtid25dU2FiaGkgU2FkZGkgLSBDaW50YSBTZXN1bmdndWhueWE

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu yg satu lagi tu yg saye nak dgr..izinkan aku mencintai mu bla bla blaaa..heee..pleeezzzzz

      Delete
  14. Best kan lagu tu... Puas dah google still x dpt cari lagu tu... Anybody dh jmpe?

    ReplyDelete

terima kasih atas komen uolls. bila nak komen pilih name/url. kemudian letak nama. beri kerjasama ye.