Monday, April 22, 2013

Misiku Kuza




Channel: Astro Ria
Jumlah episode: 13
Mula tayangan: 6 Mei 2013
Waktu tayangan: 10 malam
Para pelakon: Arja Lee, Erin Malik,Hairul Azreen

Lagu tema: Misiku Kuza by Roman


Sinopsis:
Seorang doktor kacak bernama Aaron aziz(Arja Lee) tidak lagi mempercayai cinta selepas dikhianati oleh bekas isterinya dulu.Bagaimanapun kehadiran Kuza(Erin Malik) pelatih jururawat ceria yang menjalani latihan di hospital tempat kerjanya telah merubah persepsi Dr Aaron tentang cinta.Namun cintanya itu diganggu oleh adiknya sendiri Airel yang turut mempunyai perasaan terhadap Kuza.



Airel@Hairul Azreen





Airel dan abangnya Aaron Aziz

Download
kredit:jiwang

admya: sorry,laman web jiwang telah ditutup,jadi tiada lagi episode 6  dan seterusnya untuk didownload.




12 comments:

  1. Tgok preview kat astro mcm best je. Mesti tgok ni....

    ReplyDelete
  2. Memang menarik pon...malam tdi dah tonton....fun hbis

    ReplyDelete
  3. ala..xsmpat tgk xpe nt ad ulangan msti tgk..arja lee nsemnye...hehe

    ReplyDelete
  4. nak tanya lagu ae yang part sedih2 lam misiku kuza ni ape ek

    ReplyDelete
  5. boleh tak sesiape beri tahu saye ape tajuk lagu yg asal kuza sedih msti keluar lagu tu ? tweet me if anyone know @AFyPst

    ReplyDelete
  6. Episode 7&8 xde lagi ke...?? Ssh laa nk tgk cm nie... cari at Google sume xde yg dh update baru... umh astro xbayar lagi (ptong smntara waktu).. pls laa update yg terbaru... ;-(

    ReplyDelete
  7. buat drama lawak ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. drama ni memang genre romantik komedi

      Delete
  8. bestt cter nie ksian dr aaron asyk kena je dgn adik die..yg ayah die pon bela adik die

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq