Friday, August 30, 2013

Cara Daftar Churpchurp


Assalammualaikum,

Wah,nampaknya ramai yang berminat nak dapat duit melalui churp-churp.caranya mudah sahaja,


Mula-mula sekali sign up.Ini wajib

Kemudian bila selepas sign in, baru boleh share di facebook,twitter,blog.dan lain-lain laman sosial


Cara nak share: rujuk gambar di atas

1. Nampak Rewards,klik
2. Sebelah kiri Rewards akan keluar new campaign-produk yang kita boleh share.Pilih campaign mana yang nak share,klik pada Share Now.
3, Setelah share,semua iklan tersebut akan disenaraikan di bahagian bawah.Jika anda mendapat rewards(duit)kat sini pun dipaparkan jumlah yang anda dapat untuk setiap iklan.
4. Total semua earning anda dapat dilihat pada bahagian atas. Masa ni admya dah berjaya kumpulkan rm77.00
bila dah cukup rm100.00 boleh la cash out.Best kan!Tapi kalau nak simpan lama-lama pun takpe. Nak tunggu jadi banyak,boleh la enjoy lepas tu.hehe

Tak faham lagi macam mana nak share. Ok
Kan tadi dah klik share now.Paparan akan keluar macam ni(gambar bawah).Pilih mana2 mesej yang berkenan di hati (klik butang 1-10). Nampak tak RM300.00 tue,ini maknanya,rewards yang tinggal hanya RM300.00(maksudnya ramai orang dah share iklan ni)dah rewards yang kita bakal dapat adalah sebanyak rm0.20 setiap unique click.


Kemudian,nampak tak link: http:/.......,
nampak button save dan copy.apa lagi save dan copy
pastu paste kat facebook ke twitter ke




Bila kawan-kawan klik,anda akan dapat duit berdasarkan unique perview.

Senang kan!Selamat mencuba.

daftar churpchurp

13 comments:

  1. saya xberapa paham macam amana nk daftar...

    ReplyDelete
  2. sebab apa yg ada dlm tutorial xsama dengan page churpchurp skng..tolong sy...

    ReplyDelete
  3. betul ke benda ni..?..nk cuba tpi tkut sbb kena bgi ic number...mana la tau kot2 ada unsur2 penipuan...akk buat oke ke..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah.setakat ni saya dah 4 kali cash out.takde masalah

      Delete
  4. nak cash out guna apa? paypal? bank?

    ReplyDelete
  5. thanks, baru nak berjinak-jinak dengan churp2 :)

    ReplyDelete
  6. heheeh....korang semua ni kena tipuuu...dah nama klik dapat duit...kalu korang kelik jer apebenda dalam ni tuan blog ni ler dapat untung...korang ingat die nak bagi tau ker...dah nama bloger....tak yah layan lah benda mcm ni cari lah cara lain...
    untung ler tuan blog ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada tipu. saya bagi tunjuk ajar untuk orang nak buat churpchurp.
      tak semua klik, .blogger dapat duit....kalau macam tu,jutawan la semua blogger.
      ini salah satu cara blogger buat duit,tak salah tolong menolong,lagi pun saya tak paksa pun klik.tak nak klik sudah,

      Delete
  7. Tidak haram kan?

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq