Friday, February 22, 2013

Telemovie Destinasi Cinta Sara: Remy ishak dan Nadiya Nisa



Assalammualaikum,

Update:download link

Nadiya dan Remy Ishak bergabung lagi selepas XOXO. Kali ini dalam Telemovie Sara o Sara.
Update:
Telemovie ni telah bertukar tajuk dari Sara O Sara kepada Destinasi Cinta Sara.
Tarikh tayangan: 28/3/2013
Waktu Tayangan: 9:30 mlm
Channel: Astro Ria
Para pelakon: Remy Ishak,Nadia Nissa, Alzana Nasir, Afiq Muiz,Mustapa Kamal.

[Update]Sinopsis:
Sara dan Liza adalah adik beradik. Sara bekerja di butik pengantin. Sara yang belum berkahwin sebenarnya memendam perasaan pada majikannya,Mikail.Di saat Sara ingin memberitahu pilihan hatinya, Liza menyatakan dia menyukai Mikail. Mengalah dengan adiknya,Sara bersedih kerana dia terpaksa melupakan cintanya pada Mikail.Pada masa yang sama,Sara berkenalan dengan Iman ketika dia berebut menaiki teksi.Iman yang tak percaya pada cinta mula tertarik pada Sara sejak dia mula membaca diari Sara yang tertinggal dalam teksi. Dalam mengubat hati yang lara,Sara banyak menghabiskan masa bersama Iman tanpa menyedari dia mencintai sebenarnya mencintai Iman berbanding Mikhail.
Lagu tema:
Najwa Latiff- Adamu
Shae- Sayang

Download
Part 1
Part 2
Part 3

Sneak peek Destinasi Cinta Sara


semuanya bermula di sini.


Mikail lelaki idaman Sara bakal menjadi adik iparnya.



Adegan lucu-Sara lupa bukak helmet..hehe





destinasi cinta saya adalah awak 






24 comments:

  1. xde sinopsis ke cter nie..tgk iklan di astro smlm..

    ReplyDelete
  2. cm best....tp umh xde astro huhuhu...............

    ReplyDelete
  3. tgok iklan macam best je, kalau ada sinopsis leh la tahu cam mana jalan citer dia...

    ReplyDelete
  4. heroinnya nadiya nisaa tak best langsung heroin hodoh terhebat maalaysia.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak minat kt dier sebenarnya. ego x nk ngaku.. kalo x xde la awak stalk dier.

      Delete
  5. best la nadiya nisa. asik2 nak heroin cantik jer...kalo x cantik takleh ker jadi heroin?????......pelik333 manusia zaman sekarang ni.

    ReplyDelete
  6. biar kn dye meroyan sorang2... asik2 nk kutuk NN je kerjanya... mcm xde kerja lain selain nk kutuk org... kalo ko kutuk byk2 pun.. NN xrugi apa2 pun... bahkah rezeki semakin msk... ko pulak dpt dosa kutuk org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Ct Maryam NNS, akak setuju! Admin pun ckp dye tu mmg meroyan kat mne2 tempat...wpun xde kne mengena dgn NN...

      Delete
  7. walaupun plot drama ni ringan tpi sgt menghiburkan...suke3x....lakonan NN mmg x prnh menghampakan...juga wtk2 utama dan watak2 pembantu yg lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. NN nampak serasi dengan remy ishak
      harap ada lagi drama gandingan mereka

      Delete
  8. TAKDERKER DOWNLOAD LINK DRAMA NI??

    ReplyDelete
  9. ala...luper la nak tgk mlm tu...

    ReplyDelete
  10. cite nie ada tiru sikit 27dresses..

    ReplyDelete
  11. nak tgk online kt mne eak???

    ReplyDelete
  12. thanks for the link

    ReplyDelete
  13. Nk tgk online kt mne?

    ReplyDelete
  14. Assalammualai Kum sana..
    i love ur blog, but for this one telemovie that i've been trying to watch i tak boleh download... help please..

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikummussalam,
      cerita ni ke tak boleh download?

      Delete
  15. actually if anyone dah tengok cerita 27 Dresses... this is adoptation into Malay version.. but i still like it... cuma ada la ubah here and there to suit malay environment i guess...

    ReplyDelete
  16. salam.. thanx 4 da link.. mmg de episod 1 je ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam
      drama ni telemovie 2jam.bukan drama bersiri.

      Delete

yang tukang komen.terima kasih banyak2.mohon diletak nama