Monday, October 29, 2012

Gambar- Gambar Happy Ending Adam dan Hawa






Assalammualaikum,


Lagi  34 episode,Adam dan Hawa akan sampai ke penghujung..
tak lama lagi dah nak habis. Dulu bukan main complaint- jenuhla 80 episode, lama le nak habis!
Bagi yang peminat yang sudah pun baca novel Adam dan Hawa pastinya suspen menunggu babak-babak seterusnya mengikut novel.
Pastinya buku teks Adam dan Hawa menjadi teman setia  dan rujukan setiap hari.Betul tak adik-adik,akak2,abang, makcik, pakcik, kekawan semua(^_*)?
Dah tak larat nak tengok babak -babak tegang Ain dan Am? Tak sabar nak tunggu babak-babak romantika Ain dan Am?Jom tengok babak eksklusip Adam dan Hawa

Harap semua masih lagi dapat bertenang selepas melihat gambar-gambar dalam entri ini(tergelak sambil tutup mulut)!

Kat sini nak share sikit babak-babak menarik drama Adam dan Hawa


Lepas Ain dapat tahu Azie dan Johan dah couple, Ain memang kecewa sebab Azie khianati dia..Saat itu,datang Am
Walau macamana sekalipun,Am tetap cintakan Ain dan Am takkan sakitkan hati Ain





Detik runtuhnya ego Ain.Am masuk rumah Ain bila Azie keluar dengan Johan.


Masa ni, Ain sedar Am adalah suami yang dinantikan selama ini.

Saat Cinta mereka bersatu

Behind the scenes.

akhirnya terlaksana kenduri yang Mama Am rancangkan




Happy Moments- Honeymoon 


Honeymoon di Cameron Highland










 
Majlis di rumah baru Am.Jumpa tak Ain dan Am?
 
 Ending Johan dan Azie?Happy gak..
Ain datang hari nikah diorang



Am dan Ain dapat baby nama Arissa.

 

 
 

Gambar terima kasih daun keladi kepada uploader

Drama adam dan hawa di jangka tamat awal tahun depan.tak bestnya





16 comments:

  1. tak sabar nak tengok episode ni

    ReplyDelete
  2. sweetnya Am dan Ain.
    kita suke,
    luv you Aaron Aziz
    Adam dan Hawa memang terbaik!

    ReplyDelete
  3. best best best... buku mmg jadi rujukan.. kalu studi cenggini sure exam pass with flying colours.. this week agak slow sikit.. ye lah, ain still ego lagi kan.. ramai le yg dah marah si ain ni.. tapi nak buat camaner.. buku mmg camtu la.. so, tontonilah dengan tenang dan releks.. baru enjoy.. lepas kereta ain rosak baru ain ni cool sikit.. tak marah2 am lagi.. bila tu yer.. next week kot... sabar.. sabar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua sedang menanti dengan penuh kesabaran babak keta ain rosak..hehe

      Delete
  4. tak sabar nak tengok babak ni :)

    ReplyDelete
  5. Best best best ....
    tak sabar nk tunggu babak2 di atas ...
    :-) :-) :-) ....
    terutama sekali ... ketika runtuh nyer keegoan ain yang selama ini di pertahankan oleh ain

    ReplyDelete
  6. tak sabar tengok part kereta ain rosak.. first time dia kenal kan am sebagai husbad dia..

    ReplyDelete
  7. bestnya...ari2 tgk blog ni...buat kan saya
    senyum sorang2 la..best sgt adamhawa....
    go go caiyukkk...adamhawa..:D

    ReplyDelete
  8. hari part baju belang akan keluar
    jadi scene-scene lain dah dekat

    ReplyDelete
  9. peminat adam dan hawaNovember 22, 2012 at 3:58 AM

    bestnya drama ni
    tengok hari-hari tak jemu pun-berulang-ulang kali pulak tu
    syabas pada para pelakon dan crew

    ReplyDelete
  10. sedih pulak,
    tak lama lagi drama ni nak habis

    ReplyDelete
  11. nape lengan 'ain link ngn johan ..gambar second last tu~..nyampah je.. :P

    ReplyDelete
  12. admin da tgk smpai habis adam hawa ni, best nyee .. admin bg laaa link adam hawa yg nak dkat2 penghujung ni .. -_-

    ReplyDelete

terima kasih atas komen uolls. bila nak komen pilih name/url. kemudian letak nama. beri kerjasama ye.