Lagu tema drama 3 janji


Atas permintaan,saya akan cuba update lagu-lagu lain dalam 3 janji tapi bermula dari episode 7 ye..episode 1-6 kalau ada masa nanti,saya tengok balik..
Terima kasih kerana setia bersama saya ^_^

1)Mana oh mana- AIZAT
Download




2)Keroz Nazri - Suatu Hari Nanti-  ost Filem Azura 2012
Download

3) Keroz Nazri - Pencuri Hati
yeah\(^_^)/ terjawab sudah siapa empunya lagu ni...Keroz Nazri -Pencuri hati tapi lagu ni belum release lagi,
yang ada performance je 
nak download go to lagu episode 8





3) Lagu dalam episode 7
4) Lagu episode 8

Comments

  1. salam, nak tnye ade 2 je ke ost 3 janji ni?

    ReplyDelete
  2. best jugak lagu ni.. first time dengar. tq.

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...