Thursday, May 10, 2012

3 Janji episode 8



Lagu episode 8


KAMIL pulang ke rumah gembira, dia dapat idea untuk projek tugasannya. Dia sudah ada rancangan untuk kajian ini boleh dibukukan yang boleh mendatangkan keuntungan di luar dan juga untuk pengajiannya. KAMIL buat perancangan mahu layan saja obsesi DALIA terhadapnya. KAMIL cari masa, berjumpa, walau masih dingin tetapi dia beri ruang DALIA ada dengan dia dan mahu DALIA tidak sengaja bercerita tentang latar diri DALIA sendiri. (kira kamil gunakan dalia)DALIA senang KAMIL boleh berubah  mahu berkawan dengannya. ADILA berterima kasih dengan KHAIRUL dan KAMIL yang memahami keadaan DALIA.
Thanks...akhirnya dapat juga tahu lagu siapa ni...
Keroz Nazri - Pencuri Hati(Dah agak dah lagu baru...so takde mp3...yang ada pun convert dari live

Tiada
Hati berdebar
Jantung bergetar
Pertama kali ku melihat kamu
Tanpa kusedari
Ku tersenyum sendiri
Bagai angau disiang hari
Ahara
Ahara


Kamu 
terus jadiku
rasa rindu
Bagai pelangi di awan biru
Ada sesuatu dalam dirimu
Buat diriku tak menentu
Kau dan aku sedang dilamun cinta

Aku hanya untukmu
Usah kau ragu
Rasa cintaku untuk dirimu
Kau selalu dalam sanubariku

Aku yang terpesona
 Pasti Selalu mencintaimu
Menyayangimu
Semoga ada  cinta  utk kau dan aku
Waktu terus membantu
kau memang senang memasuki
baru  kusedari kau
pencuri hati
yang bergelora di ruang ini

5 comments:

  1. keroz nazri-pencuri hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mana nak download lagu menghapus kenangan dgn pencuri hati? dah lama cari ...please somebody help me :(

      Delete
  2. byk btol yg slh. kihkihkih

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq