Megadrama: Rahsia Hati PerempuanSalam drama. Nantikan drama terbaharu berjudul Rahsia Hati Perempuan,dibintangi barisan pelakon popular seperti Mira Filzah, Hisham Hamid, Uqasha Senrose dan ramai lagi.
 Untuk pengetahuan semua, drama ini bukanlah drama adaptasi.Drama ni akan ditayangkan Ramadhan nanti di Astro Ria.
Arahan Michael Ang
Watak:
  • Hisham Hamid- Zayn
  • Mira Filzah - Ilaina
  • Uqasha - Arissa
  • Fikry Ibrahim- Mikael
  • Datin P. Eina Azman- Ayra
  • Fauziah Ahmad Daud
  • Neera AziziSinopsis:
Antara persahabatan dan cinta." Cintakan seseorang tak semestinya bersama"
Ilaina, Zayn dan Mikael bersahabat dari kecil dan terpisah bila Ilaina berpindah ke luar negara. Suatu hari Zayn dan Mikael pergi ke Australia untuk mengubati kekecewaan akibat perkahwinan yang tak jadi.

Ilaina dan Arissa telah menyelamatkan Mikael dan Zan yang sesat di kawasan perkhemahan. Ilaina bertemu semula dengan Zayn dan Mikael tetapi Ilaina tidak memberitahu mereka adalah kawan baik dari kecil.

Setelah mengetahui yang Ilaina adalah kawan baik mereka dari kecil, Mikael dan Zayn telah dijemput ke rumah Ilaina. Ibu Ilaina, Puan Suraya tidak senang dengan kehadiran Zayn dan Mikael.

Ilaina mengajak Arissa untuk pulang ke Malaysia walaupun di larang keras oleh Puan Suraya. Sekembalinya ke tanah air, Zayn ternampak bekas tunangnya dengan lelaki lain. Aina mula mengetahui siapa di sebalik surat-surat dan menjawab tiap mesejnya- iaitu Zain. Aina menyangka Mika betul-betul sukakannya. Mika melamar Aina,namun Aina memberi pelbagai alasan dan sering mengelak apabila hatinya telah terpaut pada cinta Zain. Arissa yang mengetahui Mika menghidapi kanser cuba menasihati Zain dan Aina. Adakah Zain akan berkorban demi sahabat baiknya?


Sahabat BaikZayn mencintai seseorang dalam diam. siapa?


Mampukah Aina dan Zain mempertahankan cinta mereka?

Dapatkah mereka bersama?


Download Rahsia Hati Perempuan


admya: Dengarnya ending drama ni kena sediakan tisu. Awaiting.follow admya di facebook

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...