Monday, June 20, 2016

Peraduan Komen Terbanyak admya


Assalammualaikum,
 Peraduan admya kembali lagi. Kali ini Peraduan Komen Terbanyak bulan ini. Sempena Ramadhan yang mulia ini,admya berbesar hati nak bagi duit raya kat korang semua. Macam mana caranya?

Mudah sahaja. Caranya:

1)Korang cuma perlu komen di entry/ post yang admya publish. Komen terbanyak akan di kira pemenang. kat blog je tau
2)Komen tu biarlah yang menarik, dan tak boleh ulang ayat yang sama. Kalau tak, ianya takkan dikira.
3) mesti ada id atau nama. yang anonymous tak dikira(sebab tak tahu siapa.hehe)
4) Bagi yang berminat nak masuk peraduan, pendaftaran perlu dibuat ruangan komen, dengan meletak 
    nama:
    email:
bukan pe, senang nak contact korang nanti.
5) tempoh  yang dikira - hingga hari raya.
6) Hadiah misteri. kiki. Tunggu je.


Lama tak buat peraduan komen,
peraduan komen terbanyak sebelum ni




Luv,
admya

8 comments:

  1. alang2 selalu baca blog ni...x salah nk join kan...hehe

    ReplyDelete
  2. eh, lupa nak letak butiran:
    nama: Nur Hasnah Maamor
    email: ana_jati@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. uwahhhh....ni best nih..haahaaaahaaa....sebenarnya saya nih selama view blog ni sbb leka dok tengok pic2 drama yg di upload...haaaa....ni kiranya klu ade rezki ni..dapatlah duit rayo ye..heeeee...
    Nama : MAZITA BINTI RAHMAN
    Email: mazitarahman81@gmail.com

    sekian...

    ReplyDelete
  4. wah. ..KG nak komen banyak2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu jadi silent reader jekan..kali ni baru nampak kak gojes di mana-mana.haha

      Delete
  5. Nak join..
    Nama: Ahmad Syafiq Bin Mohd Yunus
    Email: blue_skyz92@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruskan komen di ruangan admya ye

      Delete
  6. Me too. Nak join boleh. πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜‚πŸ˜ŠπŸ’‹πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘ŒπŸ’✌
    Nama: Nur Fathiah Binti Adnan.
    Email: nurfathiahadnan2@gmail.com

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq