Tuesday, May 24, 2016

Dailog sweet Ahnaf Hani Dia Semanis Honey



Oleh sebab drama dia semanis honey sweet sangat, jadi admya sediakan entry khas untuk peminat DSH.
Fan DSH mesti ingat dailog Ahnaf yang boleh bikin cair dengar kan. Ini adalah antara dailog  Ahnaf.


ep 13 1) Ahnaf -Hani, u jangan senyum!
Hani: Kenapa?
Ahnaf- u buat hati I cair

ep 13 2) Ahnaf : Hani,  I dah bagitau u belum?
     Hani : Beritahu apa?
     Ahnaf : U cun hari ini

 3)  Ahnaf :  I nak pindah
      Hani    : Ahnaf, u nak pindah mana? U nak tinggalkan I ke?Ahnaf!!
     Ahnaf   : Pindah bilik sebelah




 Ahnaf: Dengan receptionist pun u nak jeles. So Sweet!

Ep 14:
 Ahnaf : Hakimi cakap kalau nak tengok perempuan itu cantik
             Pertama: masa dia menangis, kedua: masa dia bangun tidur
            Tapi i tengok dua-dua masa ni u hot je!

Ahnaf: I dont like susu
Hani : Minumlah
Ahnaf: Ok i minum  

Ahnaf: U rasa I sweet tak?
Hani:  Erm,Kadang-kadang tawar, Kekadang u bagi I diabetis, sebab manis sangat

ep 16

You are my honey, im your Bee













<span style=" verdana="">



Ko nak apa sebenarnya?



akan bersambung

admya:
Kalau korang ingat babak sweet Ahnaf dan Hani, kongsikan di ruangan komen ye


   
   

2 comments:

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq