Slot Akasia 2016: Tundukkan Playboy Itu


hot drama in town..mula tayangan  17 Feb,2016
Tajuk drama dikekalkan mengikut novel.
Jumlah episode: 30
Slot: Slot Akasia:
Para pelakon: Uqasha Senrose,Hafiz Roshidi

Synopsis:
Hanya dua syarat untuk wanita yang bercita-cita mendampingi si kacak Harraz Naufal. Cantik dan seksi. Sebab itulah Harraz tak suka perempuan bertudung, Tapi datang pula Nurin Areesa yang bergaya muslimah, entah macam macna tersesat masuk temuduga di syarikat Harraz. Semua pekerja Haraz, tidak memakai tudung dan nampak seksi. Kalau pekerja Harraz nampak pelik dengan Nurin, apatah lagi Nurin.
Dalam temuduga, Harraz meminta Nurin membuka tudung jika ingin bekerja di syarikatnya.Bagi Nurin itu permintaan yang minta gigi kena terajang, Okey. Mamat berlagak itu terlalu sombong. Mungkin doa ini sesuai untuk dia. " Moga encik jatuh cinta dan berkahwin dengan perempuan bertudung nanti". 
Mendapat tahu Nurin ditolak mentah-mentah. Tan Sri memberi warning kepada Harraz. Nak tak nak,  Nurin diambil bekerja di syarikat beliau. Memang teruk Nurin kena buli, Suka hati je mamat tu nak bagi keja yang bukan skop kerja Nurin. Namun, Nurin bukan lemah seperti disangka.
Bagaikan dimakbulkan doa Nurin itu, Hanya kerana mata, Harraz terpaut pada model misteri yang bertudung,Sampai termimpi-mimpi Harraz dibuatnya. Datang pula Mama Harraz dengan satu permintaan yang sukar pada Nurin Tunddukkan Harraz, Tundukkan Playboy itu.
Tapi Nurin tak perlu tundukkan dia, Harraz yang tertunduk sendiri.
Bila Harraz ke UK, Harraz diuji dengan sesuatu yang menyentuh hati. Apa yang berlaku. Jom kita baca novel

Baca novel online:
Prolog
Bab 1
Bab 2
Bab 3
Bab 4-25

download link/teaser

Tundukkan Playboy itu SpecialComments

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...