Dramanovel Cinta Si Wedding Planner


setiap isnin- khamis 7 malam
Sinopsis:
Perebutan tempat parkir menjadi permulaan kisah Zara si wedding planner dengan Fariz bekas tentera laut yang berhati batu


 Dalam hati Zara hanya ada Bazli sepupunya sendiri.  Selama 4 tahun mereka merahsiakan percintaan mereka dari keluarga Mak Lang( Keluarga bazli).Namun jodoh bukan milik mereka. Kisah cinta mereka berakhir di tengah jalan.  Fariz pula dicurangi tunang sendiri model terkenal Shahira,hingga membuatkan dia sukar menerima wanita lain dalam hidupnya.Walau dibenci mamat Fariz tu,namun dia jugalah yang boleh membuatkan Zara lupakan Bazli.
"Kerusi kereta kau ni buat aku sakit badan la"- Fariz


" Ni hanya kerusi kereta bukannya tilam King Koil - Zara
Mama Fariz Puan Marina berkenan pada Zara lalu menghantar pinangan hinggalah terjalin ikatan antara mereka walaupun hati Zara belum wujud cinta buat Fariz.Kekasih lama muncul kembali, Kerisauan itu menjadi kenyataan . 
Bazli berterus terang pada keluarganya tentang Zara. Namun, ia ditentang keras oleh ibubapanya. Rupa-rupanya mereka adalah kembar.Shirah pula datang merayu untuk jalinkan semula hubungan dengan Fariz.Jawapan Fariz bagaikan sembilu tajam menusuk hati Zara hinggakan beliau membawa diri. Mampukah cinta mereka yang baru berkembang itu kekal mekar?

Lagu tema: Kekal bahagia( ippo hafiz)
KuIngin Kamu-Ippo Hafiz

para pelakon:
Mira Filzah- Izara Batrisyah
Ady Putra- Fariz Adryan

admya: download link (scroll ke bawah)
Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...