Slot Lestary: Drama Novel Cik Cindrella dan Encik TengkuNovel kedua Airiz akan diadaptasi selepas Cik Bunga dan Encik Sombong. Akan datang 16/12/2015Sinopsis:

Puteri Nuraisha bertunang kerana amanat arwah ibunya walaupun dia tidak menyukai Asyraf.Hidup puteri menjadi huruhara kerana kakak tirinya Sha mencemburuinya.Ada sahaja yang tidak kena pada Sha tentang puteri. Hubungan Puteri dan Asyraf seperti tiada apa berlaku walaupun telah setahun mereka bertunang.
Kehadiran Tengku Daniel mengubah segalanya.Puteri hanya mengenali Tengku Daniel sebagai daniel sahaja. Daniel merupakan peguam di tempat Puteri bekerja. 
Hubungan mereka rapat hinggalah sesuatu berlaku ketika percutian di Cameron Highland. Daniel menghilangkan diri selepas itu.

Hari perkahwinan puteri dan Asyraf hampir tiba.Daniel kecewa. Kekasih hati yang dicari selama 5 tahun kini bakal menjadi isteri orang. Puteri mencari Daniel.ops! Tengku Daniel. Puteri terkejut apabila mengetahui tentang Daniel.Puteri diuji. Sha dan Asyraf ditangkap dalam keadaan yang memalukan.Puteri lari untuk menenangkan diri. Dia dipertemukan dengan Umie Daniel yang baik hati dan penuh dengan kasih sayang.
Kembali bertautkah hubungan Puteri dan Daniel?

Para pelakon:
Comments

  1. Melting giler tgk syukri yahya...dlm cite ni lakonan pon best...termsk la zahira...

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...