Wednesday, February 25, 2015

Maggi Kari Festival Memang Terbaik



Assalammualaikum, Morning All,



Lama tak update blog,busy la sangat.hihi

Korang dah cuba maggi baru Maggi Kari Royale Penang Seafood Curry.MEMANG TERBAIK!,wak,,rasa seperti Mee Kari Penang yang Pio Asli.siap ada belacan.HEBAT tak?

Apa lagi, nikmati sendiri untuk ketahui kelazatannya
#MaggiRoyale

Sekarang Maggi tengah buat Maggi Kari Festival

Lagi satu perisa terbaru Maggi- Maggi Korea Spicy.Aduhai..memang kecur air liur dibuatnya. Sebenarnya admya dah lama tak makan mee segera, tapi disebabkan perisa terbaru ni terlalu sedaap, tak boleh tolak,haha(alasan je tu.

siap ada sayur-sayuran lagi. rempah dia-rempah daging.memang sedap!
untuk resepi baru dari maggi boleh layari
Maggi Malaysia

@Thanks Nuffnang atas CPUV yang ke 4 tahun ini. 

No comments:

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq