Sunday, May 25, 2014

Download Kerana Terpaksa Aku Relakan




Andai hati ini bukan milikmu.  Update ep 26
Jumlah episode: 28




Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Episode 5
Episode 6
Episode 7
Episode 8
Episode 9
Episode 10
Episode 11
Episode 12
Episode 13
Episode 14
Episode 15
Episode 16
Episode 17
Episode 18
Episode 19
Episode 20
Episode 21
Episode 22
Episode 23
Episode 24
Episode 25
Episode 26
Episode 27
Episode 28



admya:
sila komen guna nama please.

link dah fix,ada problem lagi maklum ye

29 comments:

  1. Admin ep 9 ...please

    ReplyDelete
  2. Admin nak ep 10 n ep 11...please.
    ....tq

    ReplyDelete
  3. Memang best cite ni..izreen the best..comey sgt2

    ReplyDelete
  4. salam. kenapa saya tak dpt dwnload ep 8. dye bukan zippyshare macam ep lain. :(

    ReplyDelete
  5. Admin.....ep 12 please...

    ReplyDelete
  6. salam. kenapa ep 15 tak boleh download? :)

    ReplyDelete
  7. knape ep 15 bile download file die ep 14

    ReplyDelete
  8. kenapa ep 15 tak boleh download? dia keluar ep 14

    ReplyDelete
  9. knape ep 15 file die ep 16....

    ReplyDelete
  10. Admin...susahnya nak download ep 19 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq admin....tuk ep 20 n 21 pon x boleh jgk...kenape yer???

      Delete
    2. Finally saya dapat download ep 20......ep 21 bukan ker ari ni baru disiarkan kat tv ker??? Hehehe

      Delete
  11. salam admin. eps 8 please. nak download

    ReplyDelete
    Replies
    1. bile awak bukak ep 8, awak tgk byk2 link tu.. cari zippyshare.

      Delete
  12. episode 24 nya kok gak dpat didownload.please admin :(
    sangat penasaran ni :(

    ReplyDelete
  13. salam akk? episod 24 n 25 takde ke? :'(

    ReplyDelete
  14. please kak huhuhu nak episod 24 n 25 .. terima kasih

    ReplyDelete
  15. Thank you very much admin...saya dah berjaya download all episode. cme episode 22 macam sangkut sikit video nya....however, TQVM

    ReplyDelete
  16. salam.. kenapa eps 28 tak boleh. huuuu

    ReplyDelete
  17. Ni link untuk last episode
    http://www57.zippyshare.com/v/21168707/file.html

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq