Monday, April 28, 2014

Drama Novel Perempuan Lindungan Kaabah



Assalammualaikum,
Perempuan lindungan Kaabah
Drama ini telah lama dikhabarkan akan diadaptasi,dan ia akan menjadi realiti tidak lama lagi.

Jadi, apa kata kita baca dulu sinopsis novel:
Perempuan Lindungan Kaabah.Itulah gelaran yang diberikan oleh orang di sekelilingnya kepada Hanan disebabkan sikapnya yang sempurna sebagai Muslimah solehah.Kehadiran lelaki yang mendambakannya menjadi isteri telah membuat hati Hanan keliru untuk memilih antara jasa dan rasa.
Alex? Amir? Fareez?
Demi membalas budi,Hanan berkorban. Dia akhirnya memilih lelaki yang tak pernah dia fikir akan menjadi pasangan hidupnya. Lelaki yang sering mengabaikan perintah Tuhan dan kehadiran Sally teman wanita lelaki itu menguji bahtera yang di bina.

Demi mendapat redha Ilahi,Hanan cuba bertahan dan memenangi hati lelaki itu yang bergelar suami. Tapi,perlukah dia mengorbankan prinsip hidupnya demi kebahagiaan yang dia sendiri tak pasti.


admya:
sharnaaz ahmad kembali berlakon.Ingatkan heroin nelydia rupanya bukan







11 comments:

  1. Ahhh.. Betul ke Jebat dn Mastura akan digandingkn lagi... Tk sbrnya, kak ziela pun ckp yng Keith Foo and Azlee Khairi akan berlakon dlm filem tu.. Harap2 Nelydia jadi heroin and Sharnaaz jadi hero.. Tk nklh diorg tukar pasangan nnti! Hmm... agaknya siapa akan jadi Sally..

    ReplyDelete
  2. i think ramona suit to be sally..hehe..

    ReplyDelete
  3. Blh tak sis bagi link nya kat sini kai zippyshare...kita nk download tak sabar

    ReplyDelete
  4. Hurm...x jd nelydia jd heroin ek? Mcm kureng sesuai je diana tu...ini pendpt peribadi saje, coz sya sgt suka gndingan sharnaaz n nelydia...

    ReplyDelete
  5. Eh, sorry. Ok anonymous tu tukaq cikbunga

    ReplyDelete
  6. tak boleh download lagi ke drama diaaaa :( heee

    ReplyDelete
  7. saya lebih suka dan happy kalau sharnaaz ahmad dan nelydia senrose berganding bersama lagi :D :)

    ReplyDelete
  8. bila boleh download citer ni. tak sabar rasanya... walaupun sedih sbb shanaaz bukan dgn nelydia.

    ReplyDelete
  9. Cite ni xbleh downlod ke?nk sgt tgok cite ni huhu

    ReplyDelete
  10. Cite ni xbleh downlod ke?nk sgt tgok cite ni huhu

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq