Tuesday, February 4, 2014

Drama Lelaki Ekslusif



Akan datang di Astro




Sinopsis:
 Mengisahkan Wan Mukhriz yang disisihkan keluarga hanya kerana dilahirkan atas perkahwinan bukan pilihan keluarga. Wan Ariff sentiasa cemburukan Wan Mukhriz. Kehadiran Nora Danisya memikat hati Wan Mukriz. Nora Danisya gadis lasak dan tomboy yang bekerja sebagai despatch. Namun ia menjadi konflik bila Wan Ariff juga sukakan Nora.Masalah Ayah Nora menyebabkan mereka berkahwin tanpa pengetahuan keluarga.(lagi kahwin paksa) Wan Mukhriz bagi membantu ayah Nora membayar hutang judi sebanyak RM10 ribu. Namun, kebahagiaan mereka disulam resah bila rahsia itu terbongkar. Wan Ariff mahu memikat semula Nora adik iparnya sendiri.



admya: setakat ini hanya Nora je dah confirm untuk watak Nora Danisha.

9 comments:

  1. asyik nora danish jerr..cr la pelakon lain plak..

    ReplyDelete
  2. Mukriz- azlee khairi. arif-syafik karl...

    ReplyDelete
  3. sara ali sesuai sbg nora..comel ala2 tomboy ckit..nora danish trlalu lembut..beto sesuai kot jd mukriz..

    ReplyDelete
  4. Dah tak artis lain.. asyik nora danish jew. x semangat btui nak tengok. novel memang dah the best..tp pelakon buat pembaca novel menyampah. x marah cm menyampah aje. :(

    ReplyDelete
  5. nora danish rasanya x ssuai kot jdy tomboy better cri bakat baru lagh yg main wtk nora danisya nih

    ReplyDelete
  6. Assalam, nora danish tukar kpd tiz zakiah kerana lokanan tiz zakiah lebih bersahaja dan neutral sikap tomboy sgt sesuai dgn tiz zakiah juga bagi pelakon lelaki pula lebih sesuai jika amar bahrain memegang watak sebagai wan mukhriz kerana karakter yg ad pada amar sgt sesuai yg melambangkan sikap merendah diri dan juga cpt mengalah seperti wan mukhriz, tq =)

    ReplyDelete
  7. watak utama: ayda jebat n hairul azreen or zul ariffin maybe..

    ReplyDelete
  8. assalam semua alaaa dri novel pun kita dh tahu yg penulisnya suka kan nora danish sebb tulh dia buat nama ala2 nora...cuma perwatakan je dia buat lain skit nak kasi menarik...sya sokong je klo nora jadi sebb maybe sengaja penulis tu tulis nama nora sbb mgm nakan nora yg bawak watak tu...kita kasilh chan kat penulis tu tgok karya dia dihidupkn dgn imaginasi yg dia harapkan...kita sbgai pembaca hanya mengharpn siapa2 yg kita minat jw bawak tapi apa2 better kita dahulukn sipenulis...xpi klo penulis x kish then kita doalh yg baik2 ...saya sokong gak klo sara ali/zara zya sbgai nora ,amar asyraf sbgai wan ariff, azlee kairi sbgai wan mukriz ,elizad/tengku hanis sbgai syarina mcm yg lain saya cuma suggest je apa2 pun pelakon kena menjiwai klo terpksa amek yg pelakon lama amek je janji best dri amek pelakon baru muka cantik x pi belakon x menjadi kami sbgai pembaca novel akan rasa hambar dan hampa...kami x mnghrp 100 % sama tapi try beri yg terbaik agar kami berpuas aty dh ckup paling penting jgn ubahhhh jalan citer kami pantang!! haha sebb kami punya imaginasi sama dgn novel so telepas episod kami pn masih ok asalkn sama hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm setuju2...then klo nak amek nora danish okaylah gak apa slhnya kita kasi chan kat penulis dn nora untuk bawak watak kasar skit belum cuba belum tahu,,klo nora mgm perlu watak badn kecik putih cute muka ala2 remaja semua sesuailah...ada ciri2...then yg lelaki usia dlm 30 sesuai gak azlee n amar asyraf tapi nk mpk gandingn serasi maybe adi putra sbgai wan mukriz sbb dia pandai jiwai watak lelaki sopan baik penyabr ni dn usia pn acah2 30 okaylh...klo ariff kasi erry putra pun okay sbb nk watak agresif kena yg betul2 kaw!! yg tua x semestinya x laku sebb mereka lebih berpegalaman mcm dilwale klo x dibagi peluang mana nak tahu mereka bedua masih mampu memukau dn memberikn yg terbaik miskin usia sudh meningkat...

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq