Monday, February 3, 2014

Ariana Rose episode 21 dan 22


update link

 Adam pergi menunaikankan Umrah. Liyana terkejut bila rancangannya kenakan Ariana gagal bila Jef ditangkap bodyguard Tengku Adam. Puan Sri sibuk menguruskan persiapan majlis kahwin Adam.

Jef membalas dendam pada bodyguard Adam. Ariana masih lagi tidak mahu melihat gambar wajah suaminya. Ramzul kecewa dengan adiknya Liyana yang selama ini telah mempergunakannya untuk agenda sendiri.Adam Kamil terkejut bila menerima panggilan dari Kelantan, dan orang yang menelefonnya tidak memanggilnya Datuk atau Tengku.

download ep21



Episode 22
Ariana semakin berdebar bila majlis nikahnya semakin dekat, Ariana hairan dia selalu didatangi mimpi Tengku Adam Kamil. Dia selalu melakukan solat tahajud dan istikharah.
download ep 22

3 comments:

  1. agak terkilan bila pihak produksi menambah jalan cerita bagi npk cter ni lg tragik siap ad pembunuhan..padahal dlm novel xde smpi bunuh2 ni..tp xpela mgkin ad sbb tsendiri dorg tokok tmbah nk bg sdap cerita..now xsabar tgu TAK dan Ariana Rose bnikah...

    ReplyDelete
  2. hai, tak sabar nak tengok epsod seterusnya ^.^

    ReplyDelete
  3. better...novel byk sgt tergantung..urm,penulis terlampau banyak cerita hubngan husband n wife , sikit2 ok,tp kalu terlampau byk serius boring. Drama better, at least menerangkan ape yang "tergantung" kat novel.

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq