Wednesday, January 29, 2014

Ariana Rose Episode 19- Episode 20



Adam ingin berubah sebelum berumahtangga. Puan Sri Lisdania mula risau jika Adam tidak mahu berkahwin.

ep 19

Episode 20




Ariana dan Puan sri pergi ke butik pengantin untuk menempah baju pengantin.Tanpa  disedari ada seseorang mengintip mereka. Ketika ingin masuk rumah,ada seorang lelaki cuba mencederakan Ariana. Tangan harith cedera terkena Asid. Harith akhirnya meluahkan perasaannya pada Ariana.



Adam bersiap untuk pergi kerja.Dalam menuruni tangga,dia terpandang gambar famili dengan tunangnya. Dia kenal wanita yang dikeliling ayah dan ibunya.

10 comments:

  1. suka la tgk si harith..hansem sgtttt..adore gila kat harith..siap luahkan kat ariana,yg die cintakan ariana

    ReplyDelete
  2. akak pun rasa 2nd hero lagi strong character dia dari hero.. keith foo okay but when he act merayu meratap crying punya scene.. mcm ish.. camaner yg nak kata yer.. cam tak kena la.. he's good masa dalam Luv u Mr. Arrogant but here.. so so je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.time nangis buat lakonan dia spoil.maybe jarang buat scene nangis kut sebelum ni

      Delete
    2. bila TAK nanges spoil cket..die xmenjiwai watak sgtt.mgkin xslalu wt snce nanges..tp sokay smoga lps ni bleh memantapkan mutu lakonan hihi..harith mmg pndai bak kata org org singapore ad aura tersendiri

      Delete
    3. oo.. harith singaporean rupanya.. no wonder slang english very good. tak pernah tgk dia before this. but his crying scene bagus. tak perlu menangis meratap bagai.. just bergenang air mata pun cukup.. just nice..

      Delete
    4. kak cempaka -harith baru berlakon tahun ni. rasanya ni drama pertama dia.sebelum ni dia ahli bomba di singapura.
      babak sedih dia memang jadi kan like real man.

      Delete
    5. ye adik fara.. crying scene dia jadik.. tak yah lelebih.. camtu je dah cukup touching.. dah google pasal harith ekk.. tak sangka ahli bomba pun boleh belakon ekk.. kalau diasah lagi bakat dia boleh naik cam adiputra or aaron ni.. all the best to him..

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq