Tuesday, December 10, 2013

Full Episode Bukan Aku Tak Cinta(60 episode) + Memoir + Opps





Assalammualaikum,

Adakah Cinta mereka dapat bertahan bila sejarah silam Jebat terbongkar?update ep 60

Ep 1 zippy



Ep 2
 zippy


Ep 3


Ep 4          
Ep 5         
Ep 6
Ep 7 link 2
Ep 8
Ep 9
Ep 10
Ep 11 sorry tiada link baru
Ep 12
Ep 13
Ep 14
Ep 15
Ep 16
Ep 17
Ep 18
Ep 19
Ep 20
Ep 21
Epv22
Ep 23
Ep 24
Ep 25
Ep 26
Ep 27
Ep28
Ep 29
Ep 30
Ep 31
Ep 32
Ep 33
Ep 34
Ep 35
Ep 36
Ep 37
Ep 38
Ep 39
Ep 40
Ep 41
Ep 42
Ep 43
Ep 44
Ep 45
Ep 46
Ep 47
Ep 48
Ep 49
Ep 50
Ep 51 
Ep 52
Ep 53
Ep 54
Ep 55
Ep 56
Ep 57
Ep 58
Ep 59-60(siaran satu jam)
Opps
Memoir

korean style














admya:
link telah dikemaskini.semua link masih boleh download kecuali zippy.
Guna share atau solidfiles.lagi laju dari zippy



46 comments:

  1. Admin... episod 2 belum update ke??

    ReplyDelete
  2. admin...
    bolehh tahu ta..?
    lagu apa yeaa mase jebat nak anta mastura..dalam kereta tuh..?

    ReplyDelete
  3. Asalamualaikum Admin episode 2 belum update lagi ke???

    ReplyDelete
  4. Asalam admin episode 4 belum update lagi ke???? trima kasih

    ReplyDelete
  5. salam..ep 9 lum update lg ke?huhu..

    ReplyDelete
  6. kok epsode 4 g bsa mbak

    ReplyDelete
  7. oh jebat..mas....cane ni x sabar dah nak tggu minggu depan...

    ReplyDelete
  8. Saya suka sesangat Drama nie, jauh beza ngan baca novel, tapi Drama lagi the best lah..

    ReplyDelete
  9. ep 22 xde ea..plezz nk episod 22..

    ReplyDelete
  10. kenapa ep 18 tak boleh dw? kenapa linknya tak sama seperti ep-ep yg lain.

    ReplyDelete
  11. Tbank you... admya saya tak dpt download epsd 22

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum.. mohon masukkn balik link episode 1 & 2 .. tk dpt dwnld laaa -.-

    ReplyDelete
  13. dadan mengapa episode 7 saya tidak boleh buka

    ReplyDelete
  14. Admin...sy xdpt download episod 10..

    ReplyDelete
  15. Admin...sy xdpt download episod 10..

    ReplyDelete
  16. Admin , tolong update link episod 11-36 . tolong ye . terima kasih . ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) . tapi episod 11 tak boleh download .

      Delete
  17. Kak tlg update cept episode 48 kak ye...

    ReplyDelete
  18. nor suriana saidiMarch 30, 2014 at 6:19 PM

    salam kak..boleh tak tolong upload semula episod dari 1-30..please..

    ReplyDelete
    Replies
    1. episode 1-3 boleh download thru youtube downloader

      Delete
    2. nor suriana saidiMarch 31, 2014 at 7:08 PM

      ok kak saya dh dpt download dah episod 1-10..tapi start episod 11-36 ngan 43 x dpt nk download la..sedih:, (

      Delete
    3. episode 11 -memang takde link baru
      ep 12-36 dah letak link baru.pilih link yang ada tanda hijau.orang lain download boleh je..episode 43 nanti akan diupdate

      Delete
  19. muhd zulkifli abdul hamidApril 1, 2014 at 5:41 PM

    mcm mne nk tukar html kpd mp4?

    ReplyDelete
  20. salam..

    nk request link ep 32..
    yg link 32 skng ni dia pegi ke link ep 31..
    boleh update kan..

    terima kasih..

    ReplyDelete
  21. salam akk ... mohon masukkan balik link episode 52-54... tak dapt download laa,, -.-

    ReplyDelete
  22. Episod 35 plis...tlg sgt update

    ReplyDelete
  23. link banyak broken sebab ramai sangat download.setiap link ada quota untuk download.harap maklum

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam admin,, mhon maaf,, tak sempat download.. msukkn balik boleh tak admin ? dari episode 52

      Delete
  24. Admin knp sy nk download full episod x bleh ye???

    ReplyDelete
  25. episode berapa.link telah diupdate.kalau episode awal2 tu maaflah,tiada link baru
    episode 52 ke atas boleh download guna link slide atau share.
    zippy memang dah takde link baru

    ReplyDelete
  26. akk macan mna nak guna slide or share tu ya

    ReplyDelete
  27. salam sis and thanks sis. disebbkn sis, impian saye nk tngk drama bkn krn aku tak cinta ni trcapai. really-really thanks. :)

    ReplyDelete
  28. sis, tolong sis reupload mna yang dah tak de. please sis. tolong ye sis ..

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq