Friday, August 16, 2013

Telemovie: Siapa aku di hatimu tv1


Assalammualaikum,
Drama ni dah ditayangkan,namun sebab sibuk beraya,tak sempat nak update.

Sinopsis:

Mengisahkan kisah cinta Ezran dan Azyun yang bercinta ketika belajar di kolej.Urusan perniagaan membuatkan Ezran kerap meninggalkan Azyun kerana perlu ke luar negara. Satu hari, Ezran bertemu Ayuni ketika betugas di luar negara dan mereka berkahwin. 
Setelah lima tahun, Ezran sukar untuk melupakan Azyun dan mula merindui Azyun.
Azyun yang tahu Ezran telah berkahwin, membuatkannnya menerima pilihan ibunya Sharul.

Ezran mempunyai urusan perniagaan di Casablanca dan Ayuni mempunyai urusan di Jordan. Ayuni hanay akan sampai selepas 3 hari. Shahrul juga merancang untuk pergi ke Casablanca.Azyun diarahkan untuk pergi dahulu ke Casablanca disebabkan  dia mempunyai urusan lain. Sebenarnya, Shahrul pergi berjumpa bekas kekasihnya sebelum terbang ke Casablanca.

Suatu hari,Ayuni berkenalan dengan Azyun ketika bertemu di Masjid. Mereka berkongsi minat.Ayuni berjanji untuk bertemu Azyun di sebuah restoran. Alangkah terkejutnya Ezran,bila dia bertemu dengan Azyun.

download





5 comments:

  1. bila cter nie dtayangkan..kul bpe siaran ape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tayang dah.masa minggu pertama raya
      tv1 waktu 9 malam

      Delete
  2. "zulfahri aidi"

    siapa tau name tajuk lagu english dlm cite ni...

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq