Wednesday, May 1, 2013

Lagu tema drama Teduhan Kasih


Update 5/6/2013

Senarai lagu-lagu dalam Teduhan Kasih
Lagu utama:
 Hanya aku

19 comments:

  1. akak, nie cite tentang ape? dah ade kat tv k? ske tgok cite nabila and adi putra belakon.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. teduhan kasih-boleh tengok kat list hot drama
      akan ditayangkan selepas sedetik cinta.

      Delete
  2. Jadi citer ni selepas sedetik cinta la. Mesti best...

    ReplyDelete
  3. cter nie best la..sis fara tlg buat review stiap episod...plishhh..

    ReplyDelete
  4. best citer dia..

    ReplyDelete
  5. rasanyer ... Ehsan akan melamar iffa tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye...dia akan melamar iffa
      nantikan minggu depan

      Delete
  6. teduhan kasih..ady putra..best sgt citer ni..

    ReplyDelete
  7. Ada sesiapa tahu lagu slow yang sedih dalam drama ni? Lagu instrumental..terbuai rasa bila dengar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lagu korea..tak ingat pulak tajuknya.

      Delete
    2. Ada sesiap recognize lagu tu...sebab adoyaii menusuk kalbu dengar lagu tu..hehehe thanks @me_fara

      Delete
    3. dah jumpa..tengok dalam list
      lagu dari korea drama sad love story

      Delete
    4. yup dah tgk..terima kasih @me_fara...hargai sangat..sbb suka sgt dgn lagu tu plus cerita nie best sangat... ;)

      Delete
  8. Jadi ke iffa balik ke rumah mak tiri nyer ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi..tapi kejap je.dia balik semula ke rumah ehsan sebab tak sanggup mak dan kak long hina anak dia

      Delete
    2. Ape tajuk lagu iman nabila???

      Delete
  9. best sgt skrg dorg da nk kwen..pdn muka ayu..xtau yg ehsan nk kwen gn iffa..

    ReplyDelete
  10. nak tau apa tajuk lagu iman nabila selain bahagiamu deritaku, ada lelaki nyanyi maybe duet or solo tak pasti :) please, nak tahu :)

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq