Wednesday, April 3, 2013

Sebenarnya saya isteri dia episode 2

Salam

Update: Download link



Datin Farizah cuba memujuk anak angkatnya Syaf dan agar berkahwin dengan Firash.Firash menentang habis-habisan kerana usianya baru 21 tahun.Nak kahwin pulak dengan perempuan yang 4 tahun lebih tua darinya. Sementara itu,Farish menyalahkan Firash tentang kejadian malam itu.
Firash jadi runsing memikirkan yang dia perlu berkahwin dengan Syaf.
Farish merayu pada Mama agar benarkan dia kahwin dengan Syaf tapi Mama menolak kerana dia mahu Firash bertanggungjawab.

Di kolej,Zara cuba memikat Firash tapi namun dia dipersenda Firash.
posing time scene gaduh
Farish yang marah sebelumnya atas tindakan Syaf dan Firash cuba menasihati Syaf agar memikirkan kembali keputusannya. 

 Firash sengaja buat abangnya cemburu. Farish dan Firash masih berterusan bergaduh. Firash cuba bersemuka dengan Rania.Tapi Rania cuba berdalih. Zara merajuk atas perbuatan Firash,tapi Firash cuba memujuk sebabnya memerlukan Zara untuk membantunya buat assignment.Pandai betul Firash.
Syaf akhirnya bersetuju dengan cadangan ibu Firash supaya hubungan adik beradik itu tidak terjejas.
Ketika majlis akad nikah Firash dan Syaf dilangsungkan,Farish pula kemalangan.
bersambung

download ep2

admya
kesian pula tengok Farish.
need 10 komen at least,please

14 comments:

  1. tak sampai nak tgok episod 2. Harap ada update lagi pasal citer ni.. Thank kak kerana up to date selalu.

    ReplyDelete
  2. episod 1st best, xsabar nak tgok episod seterusnya

    ReplyDelete
  3. so far, masih sama dengan novel. superb... tapi izzue islam tu memang nampak muda giler dalam cerita ni. dalam Bunga Merah Punya nampak matang sikit.

    ReplyDelete
  4. x sabar nak tunggu malam nie confirm kat depan tv jah karang haha x sabarnyaerr....

    ReplyDelete
  5. Mmg best citer ni.... Tiap2 jumaat kul 9mlm mesti tak miss citer ni.

    ReplyDelete
  6. tngah enjoy nnton,msa tu jgak lah nak brsambung,tak puas hti btul

    ReplyDelete
  7. sweet je tengok firash cuba bermanja dengan syaf

    ReplyDelete
  8. best lah episod 2 smalm hehe lucu jugak firash nak buat abg dia jeles erkk haha... sekejapnya abiz..iklan punya pasal lah nih haha... x sbr nak tgok ep3 pulak yuhuuuuuu

    ReplyDelete
  9. best cter nie...xsbar tgu nect episod..sis fara tlg update entry ni lg ok...

    ReplyDelete
  10. suke tgk cite ni....
    xsbr tnggu next episode...

    ReplyDelete
  11. best cerita nie..dah lama x nampak wilma muhammad berlakon..suka tengok dia dari dulu

    ReplyDelete
  12. wilma ad style sndr bla blakon..bestt

    ReplyDelete

yang tukang komen.terima kasih banyak2.mohon diletak nama