Tuesday, March 26, 2013

Telemovie: Bidadari Syurga




Assalammualaikum,
Selepas Rindu bertamu di Abu Dhabi, Tasha Shilla dan Fahrin Ahmad akan berganding sekali lagi  dalam telemovie terbaru arahan Rashid Sibir- Bidadari Syurga. Bidadari Syurga akan menemui di kaca tv bulan April ni di astro prima.

Sinopsis:
Akob mengahwini perempuan yang cantik namun cacat pendengaran. Pelbagai ujian harus ditempuhi-apabila Pak Murad juga menyukai isterinya. Akob kecewa dan sedih bila mengetahui isterinya Ainul Mardiah  menipunya bila dia sebenarnya tidak cacat pendengaran,malah wanita normal.Pak sheikh berbuat demikian untuk mengelak anaknya menjadi isteri keempat kepada Pak Murad.


Gambar sumber: Tasha Shilla dan Fahrin Ahmad

10 comments:

  1. Gosh.... dun get me wrong,maaf bebanyak le Tasya Shilla,I just dun fancy you berlakun..too plastic...aduyai... selepas Rindu Bertamu diAbu Dhabi, igt nak tgk muka artis lain pulak but still.... anyhow, ada dua artis yg mmg with the same reason yg malasnya nak tgk dorang nih berlakun lagi..... sorang lagi Raja Ema... I dun think dia nih bole berlakun... buat dosa saya je tgk dornag nih berlakun.... terlalu BUAT2.... anyhow, tqvm for the update Admya..appreciate it:)

    ReplyDelete
  2. tgk nadiya nisaa berlakon lagi nyampah n nok termuntah giler heroin hodoh perasan tercantik di malaysia ni......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak habis lagi?dah hampir setahunyou are talking the same words.please stop it

      Delete
  3. apela korg nie dok ngata kat org je..xska xpyh tgk. ttp je tv tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya suka drama Rindu bertamu diAbu Dhabi tuh citer semua bagus, tapi xberapa suka lakonan Raja Ema dgn Tasha Shilla..that's all.. sbb cam terlalu plastik, dibuat2... itu aje

      Delete
  4. ok apa dia berlakon..xpndai nilai.ni kes sbb xsuka org nya bkn xsuka lakonan diorg.

    ReplyDelete
  5. Cite yg Bgus..ad mesej yg tersirat n tersurat..patotnya drama mcm ni yg ad kt mlysiaa...ad nilai yg bgus...

    ReplyDelete
  6. salam , teringin nak tengok cerita ni..blh upload??
    tqvm

    ReplyDelete
  7. dah name pun berlakon..mmg la dibuat buat.. ape la...

    ReplyDelete
  8. Hahahahahahahahahahahahahahaa

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq