Sunday, March 31, 2013

Lagu tema Saya sebenarnya isteri dia



Tajuk lagu: Kita
Penyanyi: Forteen

Kau renunglah wajahmu
Dimanakah hilangnya raut seperti dulu bila dicemar air mata

Ku tak mahu berpisah kerana hati masih sayang pada dirimu
Tapi harapan makin kabur

*chorus
Manakah kita jika kau dan aku tidak sekata
Sepi walaupun bila bersama
Dekatkan pun tetapi berjauh hati
Manakah kita bila sering bertentangan sahaja walaupun bibir cuba menyepi
Hakikat percaya tanya dengan jujur
Manakah kita

Dijiwaku sengsara menanggung derita kerana cinta berubah tapi tak akan kehilanganmu
*ulang korus 2 kali









Lagu lain:
Viera- Terbang masa rania ajak zara pergi shopping
Pocket band - Tak pernah kau sadari ep 8 masa syaf dan rash bergaduh
Pocket band -Cinta untukmu ep 8
Judika - Aku yang tersakiti  ep 9
Arilaso dan Bunga Cinta Lestari - Aku dan dirimu ep 10 (Masa nak kluar di pntai depan resort)
Gita Gutawa- Selamat datang cinta ep 10 scene di pantai
Viera- Semua tentangmu ep 10 masa kimi teringat syaf time universiti
Nine Ball-Hingga akhir waktu ep 11
Jikustik- Puisi ep 11
Afgan- terima kasih cinta ep 11
ardina rasti - mungkin ep 11
Raisa- Apalah arti menunggu  ep 11 time firash jeles
Geisha-Lumpuhkan ingatanku (time syaf nyorok balik pokok) ep 11
Jikustik -Puisi ep 11
Seputih hati -Agnes Monica ep 6
Jangan menangis untukku- Luvie ep 12
Teman Biasa- Five minutes ep 9
Kini-Marcell ep 13
Jangan Berhenti Mencintaiku- Titi Dj- ep 13
Lebih Indah- Andera ep 13
Tentang Kita Acha Septriasa -ep 13

Instrumental BGM:

  1. I believe - My sassy Girl ost
  2. Kehilangan- Heart ost(honeymoon-pagi)
  3. And then I Kissed Him- Pearl Harbour ost
  4. My best friend's wedding theme - ep 4(balik dari tesco)
  5. The wedding plans -ep 2





7 comments:

  1. best lah lagu nie thanxss for lyric nya ok... dpt downoad pon mllalui youtube..x da plax kat 4shared:)

    ReplyDelete
  2. Patut la tak ada... Nt dah ada jgn lupa kak fara update ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa nak bagitau
      link lagu dah update

      Delete
  3. Akk.. lagu utk ep 13 de x.. sy nk sume lgu yg de dlm ep tu..

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi memberi komen.please letak nama-jangan pilih anonymous.yang tiada id pilih name/url pastu letak nama.selepas ini jika masih ramai pilih anonymous, admin terpaksa kunci balik ruangan komen ini.Sila beri kerjasama ye.