Friday, March 1, 2013

Lagu Tapak Kasut Atas Jamban Olly- Drama Jodoh



Judul lagu: Tapak Kasut Atas Jamban Duduk

Satu hari aku pergi
Aku lari sekuat hati
Tahan air dalam pundi
Jamban semua macam penuh
Cuma satu macam  free

Masuk situ aku lihat
Jamban duduk bukan cangkung
Aku pun ready nak landing
Tiba-tiba mata aku nampak sesuatu
Apakah itu??

Tapak kasut tapak kasut
Tapak kasut tapak kasut
Kurang ajat siapa cangkung jamban duduk
Tak takutkah kena sumpah
Kau ingat punggung aku ini
Mahu cop tapak kasut free

Tapi apa akan daya
Aku landing hati berat
Tapi lega air surut dari pundi
Tapi tapak kasut itu melekap di punggung aku

Saiz lima saiz lima
saiz lima saiz lima
Kurang ajar siapa cangkung atas jamban duduk
Tak takutkah kaki terpelusuk
Tak takutkah kena sumpah.



Lagu : Kye / Ciecie
Lirik : Liza
Lagu Asal Oleh Huda / Zonda dari DahlanSteady

3 comments:

  1. adik fara, lepas adam dan hawa, akak layan drama ni. kira belum tinggal lagi la... time olly nyanyi lagu ni mmg akak dan suami tak tahan betull.. gelak non stop.. best la olly.. lagi best watak scha dalam ni compare tu awan dania dulu... hahahahahahaahah!!!

    ReplyDelete
  2. haha..lawak la scha...

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq