Tuesday, March 12, 2013

Episode akhir Cinta Qaseh



Bagaimana kesudahan Cinta Qaseh?

Qaseh kemalangan ketika dalam perjalanan ke rumah Arash.Qaseh akhirnya koma dan pabila sedar, dia mengalami lupa ingatan yang disebabkan kemalangan. Wahyu yang risau akan keadaan Qaseh,akhirnya mengalah dengan meminta bantuan Arash untuk membantu memulihkan ingatan Qaseh yang telah hilang.


Untuk memulihkan ingatan Qaseh, Arash membawa Qaseh ke India agar ingatannya cepat pulih. Dalia mengetahui tentang pemergian Qaseh dan Arash melalui ibu Arash. Adakah Cinta Qaseh masih milik Arash atau kasihnya berubah pada Wahyu?

11 comments:

  1. nk qaseh ngan wahyu xsuke arash......

    ReplyDelete
  2. rasanya dia mesti ingat wahyu dari arash

    ReplyDelete
  3. ada rasa macam adi and wawa agak kurang kimia.. tapi adik wawa ni mmg cantik...

    ReplyDelete
  4. dah abis ke citer ni.. tak kesempatan tgok. awal leh tgok, bila dah tengah2 tu tak dapat nak ikuti..

    ReplyDelete
  5. Saya harap Qaseh pilih Wahyu...walaupun AP n Wawa kurang chemistry..gandingan yg agak kurang serasi...

    ReplyDelete
  6. hope qaseh pilih wahyu..lgpon wahyu kan suami qaseh..arash hya kisah lama

    ReplyDelete
  7. dulu tak ada astro layan citer ni. tak miss pun bila ada astro asyik miss je.. harap episod akhir nt dapat tgok... byk citer menarik..

    ReplyDelete
  8. tolong ade tak lagu background cinta qaseh ni versi piano dgn guitar yg kdg2 dimainkn dlm bbrape scene slot ni...cr x jmpe2..

    ReplyDelete

yang tukang komen.terima kasih banyak2.mohon diletak nama