Friday, February 22, 2013

Download Cinta Kau dan Aku TV1





Update ep 13-tamat

Episode 1 

episode 2 


Episode 3


Episode 4-

Episode 5 -



Episode 6 - 
Episode 7-

Episode 8
Episode 9
Episode 10
Episode 11 -


Episode 12


Episode 13 - akhir 


admya: sorry link download dah expired. so korang boleh download guna link youtube.update ogos 2016

26 comments:

  1. drama ni best..ecah pon layan..hehe

    ReplyDelete
  2. teruskan upload yerh....saya sedia nak layan citer ne

    ReplyDelete
  3. drama adaptasi ni best..tp episod semalam dibatalkan sb beri laluan kat Pidato..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. minggu lepas tak ditayangkan
      sbb ada pertandingan pidato

      Delete
  5. Pls upload episode 3 dan 4 cepat ye.. Saya miss lah episode tu.. Terima kasih..

    ReplyDelete
  6. cepat la upload episode yang seterusnya :(

    ReplyDelete
  7. episode 3 rtm tersalah post-episode 2
    sabar ye

    ReplyDelete
  8. Plisssss haplop episOd 5....termiss smlm...huhuhuu

    ReplyDelete
  9. Episod 6 memang tak belum di tayangkan di tv ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup belum ditayangkan sebab ada Pertandingan Hafazan AL-Qur'an.

      Delete
  10. cerita nie saya selalu miss nasib baik kak fara bg link utk download :-)

    ReplyDelete
  11. camne nak download eh ? tak bole pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. click pada regular download.
      file hotfile boleh download satu files dalam masa sehari.
      episode berapa yang tak boleh download?

      Delete
    2. nak download episod 6.. dia mmg takda windows download eh hotfile ni ?

      Delete
  12. episod 3 mmg mcm ni yerk? terus je starting crite..xda intro lagu cm biase n tertera episod ke berapa...?

    ReplyDelete
  13. ada berapa episode eh semua?

    ReplyDelete
  14. salam.. download hotfile ni mmg takda windows download eh ?

    ReplyDelete
  15. macam mana nak download episod 12, saya click dia masuk page fb darlie...hehe. TQ

    ReplyDelete
  16. SALAM ADMIN .. SAYA TAK BLH NK DOWNLOAD LAH :(

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq