Wednesday, February 6, 2013

Admya nak bagi hadiah



Assalammualaikum,


Atas sokongan  anda semua kepada blog admya@blogspot. Hampir 3 juta pengunjung. Bukan senang tau. Tak leh lawan Adam dan Hawa dan Setia Hujung Nyawa lagi..hehe
Jadi admya bebesar hati nak bagi hadiah tuk korang semua.

Syaratnya senang je.
Siapa komen paling banyak akan dapat hadiah istimewa dari admya.
Bermula dari bulan Februari
Komen dikira dalam blog je tau.Dalam FB tak kira(sorry)
Takde Id?
yang takde id..  mudah jebila komen pilih name/url, pastu letak nama korang
easy  kan.
kalau korang pilih Anonymous- mana nak tahu kalau you alls orang yang sama komen.betul tak?
So apalagi...teruskan mengomen(^_-)V.Kalau korang nak hadiah le.Hadiah istimewa tau.


Luv,
Admya



17 comments:

  1. terus nak mengomen ni..heheheheh....nak menang...

    ReplyDelete
  2. jom komen2...pasti menang punya...hihihi

    ReplyDelete
  3. suma org nk hadiah...bestla baru meriah kat admya blog...

    ReplyDelete
  4. 1st time nak komen even dah lama follow blog nih... :)

    ReplyDelete
  5. adik fara, harap akak ada can... sbb akak selalu komen... heheheheheheh...

    ReplyDelete
  6. wah..mmg kalah adam hawa dgn SHN nie..misteri hadiahnye tu..hehehe

    ReplyDelete
  7. teruskan mengomen di post -post lain jugak ye

    ReplyDelete
  8. kak fara...mgu dpn start ganti cter Trilogi Cinta drama dr adaptasi novel tajuk die Cinta Kau & Aku..

    ReplyDelete
  9. Bestnya....nk komen n dpt hadiah...

    ReplyDelete
  10. saya pun nak komen dan hadiah sekali gus✌👌👍😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. daftar di sini
      http://admya.blogspot.my/2016/06/peraduan-komen-terbanyak-admya.html

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq