Wednesday, January 23, 2013

Setia Hujung Nyawa episode 19



Ikram dan El berjumpa di taman. Tetiba Hady pun berjanji dengan Zain di taman yang sama.

Hadi cuba bagitau sesuatu pada El. El cuba mengelak. Ikram dan Hady bertembung.Mujur El takde.
Hady cuba batu api lagi. Tambah tambah cerita. Cerita pasal eriza nak buat El cemburu. Kat Zain dia cakap lain,pada El dia cakap lain.Memang geram dengan Hady ni.Emo pulak tetiba..hehe

Eriza pulak masih tak berputus asa nak curi hati Zain.
Zain pelik bila El kebal dengan hinaannya.. Zain mula risau bila Hady syak yang El suka bila Zain ada perempuan lain. Ini bermakna El betul-betul mahu bercerai. Runsing Zain dibuatnya. Dia cuma main-main untuk buat El cemburu.

El jadi panik bila Ikram berada di pintu belakang,sedangkan Hady berada juga berada di kawasan rumah El dan Zain.Hady mula mengintip siapa yang El jumpa.Oh tidak, Hady nampak Ikram.

Mummy asyik bercerita pasal Eriza. Meluat Zain mendengarnya.
El dan Ikram keluar shopping. El terserempak pula dengan Dr Suria. Sekali lagi nasib baik sebab Dr Suria tak nampak Ikram.Tetiba El jadi marah bila Ikram puji Dr Suria. El masih ada hati lagi pada Ikram??

Hady hasut Zain utk jadi lebih kejam. Buat El lebih sakit hati, lebih cemburu.Eriza dan Hady gembira bila rancangan mereka berjalan lancar bila Datin Adibah mempercayai mereka.


mood: tengah fikir nak publish episode akhir ke tidak....
ke terlalu awal utk publish,nanti tak surprise.^_^
 kita lihat berapa ramai yang berminat

7 comments:

  1. bg tau la ..nak tau..heheh by2way tq for the synopsis....awesome

    ReplyDelete
  2. nk bgtau episod last?nakkkkk.....tqqqqqq.:-)

    ReplyDelete
  3. bagitau la. skang ni cam bosan sket citenye. kna tau ending maybe bru bley smbung tgok.

    ReplyDelete
  4. klu boleh setiap episod boleh baru lah best nak tengok.......

    ReplyDelete
  5. Nak tahuuuuuu ending die!!

    ReplyDelete
  6. publish la yg episod 21 n 22...pleaseeeeee....pleaseeee...sobsobsob...
    nota kaki :part el tetiba marah bila ikram puji dr suria tu bkn sb dia ada ati kt ikram bongookss tu....hehe... kn kn kn??

    ReplyDelete
  7. tp dia marah sebab dia nk dr suria tu dgn abg zakwan....dia marah sb xnk si ikram slenge tu tackle awek abg dia....

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq