Tuesday, December 25, 2012

OST Setia Hujung Nyawa




update lagu episode 17 dan full song setia hujung nyawa

Lagu utama:

Adamu - Najwa Latiff



Mata Hati - Nubhan


Maafkan Aku- Last minute



Sastera si Kupu- Kupu- Mimie Haris


mp3




Fiq feat Sixth sense Gjie- Setia Hujung Nyawa
Download mp3 (not full song)
Download mp3 full song(but sorry,ada suara El and Zain)-ripped from drama




Najwa Latiff - I love you

32 comments:

  1. suka lagu-lagu ni
    thanks

    ReplyDelete
  2. tahu tak lagu latar masa L & zain akad nikah tu?nak link pleasee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry sufi
      tak ingat pulak lagu yang mana satu
      dalam list,semua lagu dlm SHN..
      termasuk lagu time akad nikah

      Delete
  3. cube sis tgk balik episod dy akad nikah uh.ada satu lagu uh tp memang tade dlm list lagu2 kat atas.kalu gigihla huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela sufi..
      lagu tu takde dalam list
      dah cari lagu tue tak jumpa
      cintaku hingga ke hujung nyawa.

      Delete
    2. Lagu tu tajuknya Setia hujung nyawa nyanyian Fiq Mentor dan Gjie Sixth Sense. Lagu tu dicipta khas utk drama ni,.Masih belum release lagi lagu tu,..

      Delete
  4. sufi.. lagu time dieorg akad nikah tu lagu sixth sense.. setia hujung nyawa.. cri smpai pengsan pn x jumpa dlm youtube mgkn x kuar lg... cuz die nye director lebih ketengahkn lagu band last minute in this drama so.. x dpt nk bg link la utk lagu tu :D lau rajin blh cri la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah puas cari tp x jumpe huhu

      Delete
    2. lagu time akad nikah tue...maafkan aku....last minute

      Delete
  5. lagu time diowang akad nikah adalah same lagu ending penutup episod 9....bukan 6ixth sense.aku dah puas cari tp xdak.suara adi 6ixth sense aku knal.lagu tu best.mcm suara fiq pon ada...mcm suara tomok pon ada.tp bukan da...sape tau???

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya band indonesia.sebab dia ader sebut aku tak bisa menidakkan cintamu.
      lagu baru kut
      suhan movies pun tak jawab lagi

      Delete
    2. macam lagu malaysia jer sebab ada sebut engkau.indon mane sebut engkau.hahaha.tp cara nyanyi n teran tu mcm fiq.hahaha

      Delete
    3. aah suara ada ala2 fiq and tomok.kalu dh jumpa link share ye.thanks

      Delete
  6. lagu ape ye dekat episod 9 masa habis tu,die sebut setia hujung nyawa..plezz tajuk ape ye??

    ReplyDelete
  7. masih x jumpe tajuknye da...hahhaa

    ReplyDelete
  8. Untuk release tensen sume org.. lagu yang dicari tu tajuk dia setia hujung nyawa nyanyian fiq mentor n gjie sixth sense.. aju fb suhan.movies dorg dh jawab tp aku dh cari bnyk website sume tkde lagi lagu tu. ntahla.. dhla mmg ske lagu tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..dah agak memang suara sixth sense..
      lagu baru ni...sebab tu takde online lagi
      suhan movies kata nanti diorang release

      Delete
  9. tgu je lgu 2 release 6t..hehe,.hbs website redah xjmpe jgk..

    ReplyDelete
  10. suara fiq dgn gjie la...tp aku cam suara fiq je

    ReplyDelete
  11. suara mcm fiq... aku cam suara fiq....kompon fiq yg nyanyi lagu setia hujung nyawa tu !! hehehe

    ReplyDelete
  12. http://www.youtube.com/watch?v=0sRHEHq5UD0

    link: fiq mentor ft Gjie...

    ReplyDelete
  13. bukan ade tulis ke kt atas lagu setia hujung nyawa (fiq ft gjie) no full song yet....fiq yg nyanyi, suara vokalis sixth sense lain,

    ReplyDelete
  14. sapa tau lg yg ala2 comel masa zain kacau el msa mula2 dorang kawen tu??

    ReplyDelete
  15. ptt la...jenuh cari lagu tu x jmpa.....anyway citer ni mmg mantap!

    ReplyDelete
  16. cbe kt link ni...lagu setia hujung nyawa
    http://www.lagu.in/view/Wwesqeit/fiq_mentor_feat_mell_-_setia_h.html

    ReplyDelete
  17. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=3tcTkXvb76Q&NR=1

    Last Minute - Maafkan Aku

    ReplyDelete
  18. lagu ape ye....masa episod 4,perempuan menyanyi
    best lagu 2
    siapa2 tahu tlng info ye....bkn lagu sastera kupu-kupu

    ReplyDelete

terima kasih kerana sudi memberi komen.please letak nama-jangan pilih anonymous.yang tiada id pilih name/url pastu letak nama.selepas ini jika masih ramai pilih anonymous, admin terpaksa kunci balik ruangan komen ini.Sila beri kerjasama ye.