Friday, September 14, 2012

Drama Anugerah Dendam yang Terindah( Aaron dan Nadiya Nissa)


update: download link Aaron aziz dan nadia nissa bergabung lagi dalam telemovie terbaru Anugerah Dendam yang terindah.

Tarikh tayangan: 25 Julai 2013
Channel: Astro First 480

Sinopsis:
Mengisahkan pasangan kekasih yang bercinta sejak zaman sekolah. Mereka berjanji untuk berkahwin. Azman(Aaron) terkilan bila ibunya banyak beri perhatian kepada adiknya Aril(Amar Baharin).Azman membawa diri ke Australia setelah kekasihnya ditunangkan kepada adiknya Aril.
Suatu hari, Izatul  yang hamil,datang mencari Azman supaya menjenguk ibunya yang sakit lumpuh.Satu demi satu rahsia terbongkar?

Pelakon: Aaron Aziz,Nadia Nissa, Amar Baharin,El faeza Ul-haq, Fadhilah Mansor.






ni gambar masa bercinta time sekolah

Eh azie pun ada?





admya:
akhirnya ada jugak link
 download link hotfile




24 comments:

  1. tak sabar ye nk tengok cite ne..mesti best..gandingan arron & nadiya msti sweet kan2..

    ReplyDelete
  2. bile cite ni nak kuar ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti lagi bila..nanti kalau dah tahu,saya update k

      Delete
  3. Nk tau gk spa hero n spa heroin..x best klu aaron x dgndingkn dgn nadiya..

    ReplyDelete
  4. lmbt nyer citer ni.. x sbr nk tgk...

    ReplyDelete
  5. Mmglah sgt tidak sabar...sgt ditunggu2..klo disiarkn lps adam & hawa terubat ckit rndu tgk gndngn AA & NN...luv their colaboration...<3..

    ReplyDelete
  6. Dah disiarkn ke drama ni? Nak download..pls..

    ReplyDelete
  7. Setelah lama menanti. Akhirnya, ada juga

    ReplyDelete
  8. sis... ada tak link download utk citer ni?

    ReplyDelete
  9. okay, u have to clear ur mind from adam dan hawa before watching this drama. No wonder production gap kan siaran A&H dan ADYT ni. Sebab.. bila kita tengok, alamak! baju ni am ada pakai.. alamak! kak zah jadi mama azie.. uihh!! garangnya mak ain.. pada akak yang boleh hafal every single moment dalam adam dan hawa boleh perasan semua tu.. jadi tak berapa fun bila menonton ADYT.. Jalan ceritanya menarik cuma masih ada bayangan adam dan hawa dalam kepala ni... fuh.. betapa hebatnya A&H di hati peminat.. hehehhehee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. almost semua pelakon adam dan hawa...
      difficult to adjust its another story

      Delete
  10. kak...tlg bg link cite ni..saya nk download...suke gile kt aaron aziz & nadiya nissa

    ReplyDelete
  11. nak link buat la kat kami..langgan astro first pastu record masuk pc yang ada tv kad ,pastu convert la ..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3!! heheheh..cpt la kak....dah lme menunggu ni =)

      Delete
  12. sesaper ader link utk download citer nih.....plsssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tgk kat sini http://www.njoytube.com/anugerah-dendam-yang-terindah-2013-video_2d91296d1.html

      Delete
    2. cuba tengok kat sini
      http://bestliga.com/2013/08/18/anugerah-dendam-yang-terindah-lakonan-aaron-aziz-dan-nadiya-nisaa/

      Delete
    3. download link
      http://hotfile.com/dl/240455265/84e76a9/Anugerah_Dendam_Yang_Terindah_(2013).flv.html

      Delete
  13. X bole download pun..

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq