Monday, September 3, 2012

Lagu tema Samarinda Saiful Nita TV3



Update! Scroll ke bawah lain-lain lagu

Lagu tema Samarinda Saiful Nita

Famous lagu ni!

Ku pilih hatimu

by Ussy feat Andika Pratama




download ku pilih hatimu mp3

mencintaimu adalah hal yang terindah
dalam hidupku oh sayang
kau detak jantung hatiku
setiap nafasku hembuskan namamu
sumpah mati hati ingin memilihmu
dalam hidupku oh sayang
kau segalanya untukku
janganlah jangan kau sakiti cinta ini
sampai nanti di saat ragaku
sudah tidak bernyawa lagi
dan menutup mata ini untuk yang terakhir
setiap nafasku (setiap nafasku)
hembuskan namamu (hembuskan namamu)
sumpah mati (sumpah mati)
hati ingin memilihmu (ku milikmu)
dalam hidupku oh sayang
kau segalanya untukku ooh
janganlah jangan kau sakiti cinta ini
sampai nanti di saat ragaku
sudah tidak bernyawa lagi
dan menutup mata ini untuk yang terakhir
oh tolonglah jangan kau sakiti hati ini
sampai nanti di saat nafasku
sudah tidak berhembus lagi
karena sungguh cinta ini cinta sampai mati
tolonglah jangan kau sakiti cinta ini
sampai nanti aku tidak bernyawa lagi
dan menutup mata ini untuk yang terakhir
oh tolonglah jangan kau sakiti hati ini
sampai nanti di saat nafasku
sudah tidak berhembus lagi
karena sungguh cinta ini cinta sampai mati
cinta sampai mati
Lagu tema sama macam lagu tema Kau yang terindah


2) Cinta Kita - Teuku Wisnu feat Shireen Sungkar
download

3) Tak Bisa Hidup Tanpamu - D Masiv
download

4) Hilangkan Segalanya 
Versi Min Yasmin
Versi Farahwahida - i like this version better.
download mp3

9 comments:

  1. salam...tahu x tajuk2 lagu lain lam drama saiful nita nih???ader 1 lagu tuh cam suara farawahida tapi biler cari xjumpe lak...hu3...tq

    ReplyDelete
  2. itulah...I pun tgh carik jgk nih, best kannnnn. Radio2 skunk pun kalo putar lagu bkn reti nak bgtau sapa penyanyi ngan tajuk lagu :(

    ReplyDelete
  3. Nk download lagu nie.. tp mcm mne ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu farahwahida dan ussy..belum jumpa mp3.
      yang lain boleh download by click kat download

      Delete
    2. semua lagu dah update-klik pada download je

      Delete
  4. tq..suka lagu farahwahida

    ReplyDelete
  5. suka lagi lagu nyanyian farahwahida berbanding versi yang lagi satu

    ReplyDelete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq