Get Married 3 Astro


Ikuti  sambungan kisah rumahtangga Mae dan Randy dengan 3 anak kembar mereka dalam Get Married 3
Sinopsis:
Mae dan Randy cuba tidak meminta bantuan rakan-rakan baiknya untuk mengasuh anak-anaknya. Namun ternyata,selepas melahirkan anaknya,Mae mengalami Baby blues yang membuatkan Mae moody dan cepat emo.Randy percaya Mae memerlukan sokongan orang terdekatnya. Randy akhirnya memujuk teman baik Mae Guntoro,Beni dan Eman untuk tolong mengasuh anak mereka.
Mae tidak mengetahui kehadiran teman baiknya adalah permintaan Randy.Mae sangka mereka memang ingin membantu dia mengasuh ank-anak mereka.Namun ibu Mae Babe dan bapaknya cuba merebut peluang untuk menjaga cucu-cucunya mereka.Keadaan menjadi kecoh bila mama Randy juga turut sama ingin menjaga anak-anak mereka.
Randy mula menyedari dialah orang yang paling tidak pandai menjaga anak-anaknya. Ini kerana anak-anaknya lebih suka bersama teman-teman Mae dari dirinya. Oleh itu,Randu berharap dengan kedatangan Nyai nenek Mae dari Arab dapat membantunya menjauhkan orang lain dari anak-anaknya supaya Randy boleh mendekati anak kembarnya.Movie ni memang kelakar,tak sabar nak tunggu tayangannya di Saluran Pelangi,Astro
May be movie ni akan ditayangkan masa lebaran kot.

Comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...