Wednesday, May 23, 2012

Cerekarama: Peluang Kedua


Tarikh: 25/5/2012
Jam:10 malam
Para pelakon: Azhan rani, Yasmin Hani


"Mama bukan Papa"- tajuk asal drama ni




Sinopsis:
 Rumah tangga Marina dan Halim bergolak selepas 15 tahun. Halim, seorang arkitek yang berada di kemuncak kerjayanya namun dia mengabaikan tanggungjawab sebagai seorang bapa. Satu pagi apabila bangun dari tidur, mereka telah bertukar jasad. Apa yang berlaku seterusnya?


ala-ala Secret Garden dan Its Boy Girl Things...hehe..


memang kelakar habis terutama babak Azhan  pakai telekung sebab Marina  lupa dia dalam jasad Halim.. haha
thank so much pada yang tolong cari lagu ni...^_^V
Lagu tema peluang kedua:
Ya sudahlah
sing by  bondan prakoso dan fade to black'




 Peluang kedua memang terbaik!

sumber gambar: FB azhan rani

Thank you for reading this entry^^.

17 comments:

  1. apa tajuk lagu soundtrack cite Peluang Kedua ni?? ;)

    ReplyDelete
  2. Lagu dln cite ni best..apa tajuk die..please inform pd sesiapa yg tau..

    ReplyDelete
  3. iyer lah...lagu dy best kan..pe yerk tajuk yerkkk

    ReplyDelete
  4. Same goes to me.tlg update ye pd yg da thu..

    ReplyDelete
  5. pls nak tau tajuk lagu cerita ni puas tgk credits takdapun haha

    ReplyDelete
  6. CARI LA..
    CARI SAMA2 XJUMPA LA JUGA LAGU Y..
    SYOK DENGAR THAT SONG..

    ReplyDelete
  7. pe title lagu tuk cerita ni ek??

    ReplyDelete
  8. YEAYYYY DAH JUMPA WEYYYY ! INI LINK DIA http://www.youtube.com/watch?v=_WyLVrtLhvk&ob=av2n

    ReplyDelete
  9. ya sudahlah-bondan prakoso & fade 2 black

    ReplyDelete
  10. lagu ni ade dalam drama nada cinta,dlu tak suke tp lps tgok cte ni jd mnt plak,,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay sy nak kongsi link,sape nak tgok cte ni lagi,boleh lah bkak link ni :) http://www.malaymoviesfull.net/2012/05/peluang-kedua.html

      Delete

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq