Friday, December 9, 2011

Lagu tema Dingin Lavenda


Lagu tema Dingin Lavenda:update lagu episode akhir

 1) Dadali: Di saat aku mencintaimu(opening)
Download


2)  Sri Dewi -Dingin Lavenda




 Dingin lavenda by me_lisa 


Download 4shared- Dingin Lavenda




3) Min Yasmin- Seperti yang lain(closing)


 seperti yang lain(Min Yasmin) by me_lisa 


Download 4shared- seperti yang lain


4) Julfekar - Penantian,Melakar Rindu,Lupakanlah,Salahkah aku,Terus Begini


     Download Melakar Rindu


5) Ku Pinang Kau dengan Bismillah
Download

6) Andai Ku Pergi - Mirwana
Download




7) Background music- drama melayu dah suka ambik music nie,lagu sama dalam cinta elysa- lagu ost i'm sorry i love you


 Background music drama cinta elysa by me_lisa 


kalau tak boleh download guna soundcloud,download with 4shared

8)Episode 8 - 
Opick- Allah Maha Melihat - Feat Amanda 
Download

9) episode 11
    UNIC -Hanya tuhan yang tahu
     Download

Background music episode 11 -by Kitaro
  Background music drama dingin lavenda by me_lisa


download by 4shared

Lagu episode akhir
Opick ft Melly - Takdir
Download

20 comments:

  1. dah update...yang lain tunggu ye...terima kasih

    ReplyDelete
  2. tlg bagi tahu lagu latar dingin lavenda episod 8 semasa nana dah pakai tudung..

    ReplyDelete
  3. lagu seperti yg lain best... :-) i loikee.. huhu

    ReplyDelete
  4. thanks sbb bagi tahu n update..:)

    ReplyDelete
  5. salam.. Background music dlm episode 11 pun sme jgk ke dgn cite cinta elysa??

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk episode 11,lagunya tak sama dengan cinta elysa
      tak dapat kenal pasti music

      Delete
    2. sgt best background music tu,klu ade mohon share k..hehe

      Delete
    3. background music dah update- kitaro

      Delete
    4. maaf nak tnye lagu instrumental kat minit 7:00 dlm link ni ape ek? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qFDGOe4QFF8

      Delete
  6. Salam kenal.. cari lagu2 dingin lavenda, found dis blog.. btw yg no.9 lagu Hanya Tuhan yang Tahu- lagu UNIC..

    ReplyDelete
  7. thanks kepada penulis blog ni dpt juga cari lagu..tema dlm dingin lavenda ni

    ReplyDelete
  8. best la... tq, sy mmg cari lagu2 dlm dingin lavenda... suke sgt meresap jiwa.... tq.. :)

    ReplyDelete
  9. Thanks..suka lagu opening citer ni. jd dpt jg download. tq ek..

    ReplyDelete

senang je nak komen.pastikan ada nama ye