Cara mudah buat income melalui internet



Assalammualaikum,

Kali ini admya nak kongsikan kepada uolls semua cara nak cari duit lebih tanpa modal.Sharing is caring right.
Mudah je. Apa yang korang perlu ialah

  1. Rajin online
  2. Ada Facebook, Twitter,
  3. Sabar(sebab duit takkan sekelip mata)

Ada yang kata kami sibuk ah... masih study lagi, ada kerja...takde masa
Ketepikan semua alasan tersebut. Kalau anda ada masa untuk online,anda ada masa untuk jana duit.

Apa yang anda boleh buat,senang aje iaitu:
sign up dan share di dalam medium sosial seperti twitter,facebook.

Kat sini admya share laman-laman web yang boleh tolong korang semua buat duit.

1. churpchurp  
     share iklan dapat duit(per unique view klik)
    setakat ini admya dah CASH OUT hampir RM580.00
    tak percaya. - bukti cashout
     tutorial:Cara daftar dan share churpchurp
       tutorial 2
       Nak daftar? Klik sini  

2. 8share
    share iklan dapat duit(per unique view klik)




3) Ipanel


4) Jawab SURVEY 
 Daftar Ann Survey


5) Khas kepada bloggers. Sambil blogging dapat duit

Kupon Percuma dari Mcdonald


admya:
mudah kan.

Comments

  1. how to earn money from 3share ? dah share but total earning zero je ? thanks for the tips :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita akan dapat duit jika ada orang lain klik pada link tersebut-unique view..

      Delete
  2. adakah mmerbahaya no. akaun kita didedahkan? curious.

    ReplyDelete
  3. tp yg 8share dye ada mintak no akaun kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry,lupa pulak.yang 8share diorang akan transfer ke akaun kita.
      jawapan daripada 8share,jelas dalam privacy policy
      Cashing out
      Upon your request to cash out your earnings from the Program, 8Share collects information for the system to transfer your earnings into cash, which is directly transferred to the bank account that you have specified. This information is deemed confidential by 8Share and will never be made public. This information includes: bank account holder’s name, bank account holder’s identification number, bank name to which your earnings will be transferred to, and bank account number. A phone number is needed to contact you or the bank account holder should the need arise to quickly resolve issues related to the transfer process. This cash out information is then transferred to the bank of your choice for the bank to verify and deposit the cash we're transferring to you.
      so,its confidential.
      tapi terpulang nak register atau tidak.so far,alhamdullilah tiada apa yang berlaku.
      kalau nak tahu lebih lanjut.boleh contact 8share.

      Delete
  4. nak join ni ada kena bayar untuk register ke kak?

    ReplyDelete
  5. boleh terangkan bagaimana nak share iklan 2 dan bagaimana kita nak taw yang income 2 da masuk?perlu bagi no akaun ke @ guna paypal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau churpchurp klik pada tutorial churpchurp
      boleh check bahagian earning dia.
      churpchurp tak perlu bg no akaun sebab dia bagi check pada alamat kita
      8share-bagi num akaun

      Delete
  6. thanks...lps bc n3 ni last 2 month terus dftr en survey...skrg akaun dh ad RM20++

    ReplyDelete
  7. yg share iklan tuh cmane ek?
    mtak tolong terangkan..pls

    #sybdkbrblja

    ReplyDelete
  8. selamat ker bg nama,bo ic pad ensurvey dan ipanel

    ReplyDelete
  9. yg kat atas tu salah tulis:
    selamat ker beri nama,bo ic pada ensurvey dan ipanel?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat.ada dalam policy mereka
      Disclosure of Data

      EnSurvey.com keeps your personally identifiable information confidential. We do not disclose it to third parties or others that do not have a need to know such information, except under certain circumstances. Set forth below are various circumstances under which EnSurvey.com may share your personal information:

      Certain of our employees and independent contractors have access to your personally identifiable information for the sole purpose of helping us run our business. These employees and contractors have confidentiality and security obligations.
      We may disclose your personally identifiable information in the event that we sell this Website or substantial parts of our business, provided that the buyer agrees to comply with this Statement.
      We may share your information with affiliated companies or strategic alliance partners, provided they comply with this Statement.
      Although we do not provide your personally identifiable information to our customers and partners, we do aggregate and supply them with anonymous data (for example, "20,000 members of EnSurvey.com are living in Petaling Jaya" or "81% of people who voted on this survey are Females between the ages of 21 and 30").
      If you post any information in public areas of our Website, such as chat rooms, comments and message boards, it will be available to the public and we may reuse and republish such information at our discretion and in accordance with our Terms of Use.
      We may also share your personally identifiable information to respond to law enforcement requests, authority, court orders, banks, or other legal processes; or if we believe that such disclosure is necessary to investigate, prevent, or respond to illegal activities, fraud, physical threats to you or others; or as otherwise required by any applicable law or regulation.
      Before we disclose your personally identifiable information for other reasons, we will first obtain your consent, via e-mail, click-through, an online opportunity to enter your preference, or some other manner.
      In the event that we disclose your personally identifiable information as set forth above, we will require third party organizations to protect and maintain your personally identifiable information in compliance with the terms and conditions of this Statement.

      Delete
  10. 10.
    Zack PrinceDecember 6, 2013 at 1:39 AM

    yg kat atas tu salah tulis:
    selamat ker beri nama,no ic pada ensurvey dan ipanel?

    ReplyDelete
  11. Fruits Paragon.... upload video makan buah juga dapat duit.

    ReplyDelete
  12. Salam, nak tanya. Unique view tu macam mana ye? Kurang jelas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. unique view tu dari ip yang sama,lawat berkali-kali.
      dalam bahasa mudah. lepas klik iklam dorang klik lagi kat tempat lain dalam iklan yang sama.
      cth:like@share

      Delete
  13. Salam . Macamana nak buat nih yek . Saya tak faham sangat la . Boleh explain kan tak ?

    ReplyDelete
  14. Nak tanya saya dh regester tpi step2 saya tak dpt sebab saya bukan org malaysia kena masuk ic malaysia mcm mana ia memang utk malaysia sja ke?

    ReplyDelete
  15. Nak tanya saya dh regester tpi step2 saya tak dpt sebab saya bukan org malaysia kena masuk ic malaysia mcm mana ia memang utk malaysia sja ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang mana ye?
      kalau churpchurp kena register ikut negara. churp2 ada malaysia,singapore,philipines,australia,china
      en survey is universal
      8 share is malaysia
      ipanel is universal

      Delete
  16. Sy dh dftr utk 8share dan dan ipanel...tp cmne cre nk main benda tu??xde mntk ic pown no akaun ke..xjmpe

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8share-share link di facebook
      ipanel jawab soalan survey
      lepas register,dia akan bagi link kat email,klik link
      jawab soalan survey akan dapat point-equal to duit
      ipanel dia bayar melalui paypal.kat bagai menebus tu ada
      maksudnya kena ada akaun paypal(akaun bayaran antarabangsa)
      dari paypal baru kita boleh transfer ke akaun bank.
      tutorial dia belum sempat buat lagi.nanti ye

      Delete
  17. Apa fungsi ipanel??mcm mane care nk main??

    ReplyDelete
  18. macam mana nak view our earnings kat Ensurvey? please2 reply :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. en survey dah upgrade
      klik kat my setting.cari sebelah nama
      tengok kat my history,kat situ ada earning
      earning kita akan dapat bila ada survey yang akan dibayar sahaja
      lain-lain survey.takde

      Delete
  19. ipanel- jawiab soalan survey.
    register pastu nanti jawab dia bagi soalan-soalan survey
    jawab dapat point.point tu la duit kita
    kena rajin tengok email sebab dorang bagi link survey kat email
    bayarab dalam RM tapi dibayar melalui akaun paypal(akaun antarabangsa) baru boleh transfer ke akaun bank kita atau hadiah mengikut mata tebus.harap adam faham

    ReplyDelete
  20. Jana income RM 900 sehari tanpa modal tuan/puan, drpd kita berfb@berwechat@whtsapp dll tk dpt hasil..apa kata sambil2 tu buat income sampingan. Free registration tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa program ini menipu..anda x rugi apa2 ponkan?) Tk perlu cari org..tk perlu beli atau jual brg. Syarat kelayakkan:- anda ada fb@whtsapp@wechat dan tau guna komputer sikit2..apa saja termasok twitter dan laman sosial yg lain. Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt usd25×3.4=rm85.00..lepas tu anda akan dapat link anda sendiri..apa lg anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 sy ni dan paste kat fb,twitter dan sebagainya. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran usd10×3.4=rm34.00..mudahkan?.. Duit anda boleh pilih..samaada duit masok acc bank atau cek akan diposkan ke alamat rumah anda. Register percuma sila isi disini
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=412646

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam Account Tasks4job sy dh ada $1000++ tp xlepas survey untuk cashout.. cmne ?

      Delete
    2. hi...payuserpaid ini boleh percaya ke?I terima feedback ini scam website?boleh I tahu sesiapa yang pernah dapat comision dlm business ini? reply asap

      Delete
    3. Says juga pernah guna payuserpaid...lepas dah kumpul 500$ nak keluar suit kena just survey ...I dah buat 2 survey tapi x lepas rugi suit phone aku cecah rm40......

      Delete
    4. Peruserpaid is a SCAMM! FEW SAID they cash out their money but 90% failed to do that :(

      Delete
  21. BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE ANDA!!!
    DAFTAR PERCUMA: http://www.mytoneplus.com/zulyusoff

    ReplyDelete
  22. salam sis..mcm mne nk guna ensurvey? xfhm la

    ReplyDelete
  23. Salam kepada semua,

    Kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan secara part-time atau full-time,boleh cuba ini:-

    RM2,800 - RM28,000 Seminggu. Kerja part time yang lumayan. Untuk maklumat lanjut layari http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL739681

    Hanya dengan mengumpul dan membuka borang mudah secara online di Internet dan kami bayar anda RM20 untuk satu borang. Bukan itu sahaja, **jika anda berjaya kumpul dan buka sebanyak 250 borang atau lebih dalam sebulan, anda layak menerima bonus sebanyak RM1,200 dalam bulan tersebut! Lebih banyak borang yang anda dapat kumpul dan buka, lebih banyak pendapatan yang anda dapat.

    Ini adalah kerja dari rumah yang cukup sempurna untuk mereka yang tak berkerja, yang bekerja tapi pening kepala nak cari duit lebih, pelajar, pesara dan setiap orang yang memerlukan pendapatan sampingan, kerja secara online ini adalah ideal untuk anda!

    Apa yang hendak kami tawarkan kepada anda ialah satu peluang kerja sambilan secara online yang cukup mudah dan memerlukan masa yang singkat dan anda mampu menjana pendapatan sampingan antara RM2,800 ke RM28,000 atau lebih dalam seminggu! dengan usaha anda sendiri. Semuanya tidak mustahil jika ada usaha berterusan dan bersunguh-sungguh.

    Sila klik link url ini untuk maklumat lanjut:-

    http://www.part-time-lumayan.com/?pt=PL739681

    ReplyDelete
  24. untuk churpchurp ini..dah daftar then apa lagi langkah seterusnya? tak faham boleh tolong ajar tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. langkah seterusnya baca sini
      http://admya.blogspot.com/2014/01/tutorial-cara-daftar-churpchurp-20.html

      Delete
  25. salam, saya nk tanya...kenapa saya post link dalam churp2...then kwn2 saya klik link tersebut...tetapi saya still x dpt earning...mohon pencerahan dari akak fara

    ReplyDelete
    Replies
    1. earning adalah berdasarkan unique click.maksudnya bukan sahaja klik pada link tersebut tapi nagivate dalam web yang diklik.ertinya dah klik link, orang tu kenala klik dalam web tersebut,baru dapat earning

      Delete
    2. assalamualaikum semua.. meh2 join 1whp. Hanya RM55.. Whatsapp 0176314648


      Pertama sekali sy nak nampakkan anda semua.....

      Kenapa kita join Biz 1whpπŸ›πŸ›πŸ›

      πŸ‡Pada yg berniat nk tmbh incom ttp tak ade modal besar tak nak simpan stok barang..1whp Sgt mudah πŸ‘πŸ‘πŸ‘

      🌼1. Sebab Murah rm55
      🌼2. Berpotensi boleh dapat icome hari2
      🌼3. Teruja sebab ramai yg dh berjaya dalam1whp
      🌼4. ATAUPUN ade sebab2 tertentu yg perlu dilangsaikan seperti hutang atau cari duit kawin atau nak bantu keluarga

      πŸ‡Bukan perlaburan, bukan MLM, bukan skim cepat kaya

      πŸ“ŒπŸ“ŒApa itu 1whp?πŸ“ŒπŸ“Œ

      1 world handphone..πŸ“±πŸ“±πŸ“±
      Dimana ape yg kita run adalah menggunakan handphone..πŸ“±

      πŸ‘‰1. Nak register guna handphone
      πŸ‘‰2. Nak aktifkan guna handphone
      πŸ‘‰3. Nak withdraw guna handphone
      πŸ‘‰4. Nak transfer point pun guna handphone
      πŸ‘‰5. Nk reload topup pun boleh

      πŸŽ€hanye guna msg shj so nset 3310 pun tiade masalah nk buat biz ni

      🐝🐝🐝Sebenarnya sykt 1whp (syrkt sistem rangkaian menyediakan perkhidmatan) ingin memperkenalkan program nya πŸŽ€1.sms buck
      πŸŽ€2. advertise link..

      🐣Sms buck ni sistem mesej invite secara pukal....πŸ‘‰www.1whp.net

      πŸ›contohnya aku nak kawin..aku taip mesej 'selamat dtg ke majlis kami... dan hantar ke 500 org ke setiap henfon yg kita nak hantar..
      πŸ›ataupun sebuah kedai nak promosi kedainya dan hantar ke setiap pelanggannya dalam 1 masa..

      🐣2.Advertise link πŸ‘‰www.1whp.cc
      contoh:πŸ‘‰ klu ko ade produk utk dijual....boleh masukkan gambar produk2 kedalam website 1whp utk dipromosikan contohnya sama mcm mudah.my..

      🌞🌞🌞So kedua2 tu adalah produknya..

      Tp✏✏✏✏✏ dalam masa yg sama sykt beri peluang kpd sesiapa yg nak run biznes ni dgn menawarkan potensi income dari 1whp yang boleh dpt hari2πŸ›πŸ›πŸ› in sya Allah..

      🌺🌺3. perkhidmatan yg terbaru ialah jualan topup dan kita sebagai agent topup blh buat utk tujuan jualan mahupun cash kan incom kita pada yg layak iaitu dah 5🌟 dan B36

      πŸ’ΈπŸ’ΈDlm biz 1whp kita blh buat 2 incom iaitu:
      πŸ€1. Incom AKTIF
      🎣2. Incom PASIF

      πŸ›πŸ› Incom AKTIF πŸ›

      🌺Ada 4 peringkat level incom yg super duper iaitu :

      πŸ“Œ1. J50=incom Paling bwh
      πŸ“Œ2. B36= incom 6x ganda
      πŸ“Œ3. X50= incom 10x ganda
      πŸ“Œ4. X36= incom tinggi berganda2

      πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯SEBAB TU RAMAI JANA INCOM RIBUAN SETIAP BULAN HANYA BERMULA RM55 SHJ...πŸ˜ƒπŸ˜ƒ

      🌺Apa yg perlu kita buat permulaan ialah :

      πŸ’« kita capai 5🌟 secepat mungkin ( 10org downline ) Bina networking

      πŸ’«capai target awal dlm masa 14hr kita akan dpt xtra bonus RM200

      πŸ’«Jika lbh 14 hr ttp kurang sebulan kita akan dpt rm100

      Ok....πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰sbb apa target 5🌟???
      Mestilah ada sbbnya sy suruh u all target 5🌟ni....

      🌺1- u all akan layak dpt income sehingga level 5
      🐝 L1=rm20
      🐝L2=rm5
      🐝L3=rm5
      🐝L4=rm5
      🐝L5=RM10

      πŸ‘‰πŸ‘‰KEJE KITA CUMA DI LAVEL 1 SHJ.....
      🌺 LAVEL 2 HINGGA 5 ADALAH INCOM PASIF JUGA IAITU HASIL KERJA DR D9 πŸ‘¬πŸ‘­ KITA MASING2 YG BUAT KERJA YG SAMA IAITU CUMA PERLU PERKENALKAN 10 ORG SHJ...✌✌✌✌

      Jd incom J50 bermula mcm ni:🌷🌷

      🌷L1= 10 org x rm20 = rm200
      🌻L2= 10 org x 10org x rm5 = rm500
      🌷L3= 100 org x 10 org x rm5 = rm5000
      πŸ‚L4= 1000org x 10 org x rm5=rm50k
      πŸ’L5= 10000 org x 10 org x rm10= rm1JUTA $$$$

      πŸ“ŒDGN HANYE BERMULA πŸ’²πŸ’²πŸ’² RM55 SHJ

      πŸ‘‰rm55 simpan kat tgn pun hbs kanπŸ’ΈπŸ’Έ???

      πŸ‘‰kalu letak dlm 🏦 pun tak kan dpt peluang mcm ni... so mari sama2 kita bantu membantu saport diri πŸ’ƒsendiri, keluargaπŸ‘ͺ dan kawan2πŸ‘¬πŸ‘­ πŸ’²πŸ’²πŸ’²πŸ’²

      πŸ“ŒCOMPLETE 10 ORG.... INCOM KITA AKAN UPGRED KE INCOM LBH BESAR IAITU B36 :-

      Layak dpt πŸ’ΆπŸ’Ά income 6x ganda jika partner kita pun naik 5🌟

      ☺L1=10 org x (rm20x6) =rm1200
      πŸ˜‰L2=100 org x (rm5×6)=rm3000
      😚L3=1000 org x (rm5×6)=rm30000
      😘L4=10000 org x (rm5×6)=rm300k
      😍L5=100000org x (rm10×6)=rm6JUTA

      πŸ“ŒπŸ“Œ4. Bila income terkumpul awk mencecah RM5 ribu..... 😁😁automatik awk akan diupgrade ke income X50 iaitu buat awk terpaksa jadi kaya....

      πŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œsbbnya kat sini income awk adalah 10x ganda dr income J50...

      πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜Š
      Perghhhhhhhhh.....
      πŸ“Œ Duit pulangan akn dmasukkn ke dlm account perniagaan... klu nk withdrawal pun boleh..
      πŸ“ŒAda 4 cra nk kuar kan duitπŸ’°πŸ’°πŸ’°

      πŸ“ŒπŸ“Œ 1. WITHDRAW

      πŸ‘‰ Syarat utk withdraw:
      πŸ’₯1. Dah ckup 10 πŸ‘¬πŸ‘­ org join kta.
      πŸ’₯2) Dah selesai semua loan B36

      Delete
  26. GWGFX merupakan satu syarikat pelaburan yang kukuh dan terkenal dengan sistem pemberian dividen tetap 10% daripada modal yang dilaburkan & dibayar pada setiap 25 hari sehingga 28 kali. Modal minimum rm1,750.00. Sekiranya pelabur ingin menambah keuntungan, boleh sertai sistem downline.

    # Sesiapa yg berminat boleh sms / wasap saya (0179533774). GWGFX & ASB = ? Think Positive.. Pelaburan ini boleh membantu meningkatkan ekonomi org melayu. Rezeki dr Allah taala. Kita berusaha Allah menentukan. Insyaa Allah #

    ReplyDelete
  27. Skrip Pukau Pelanggan - Strategi sebenar tingkatkan jualan anda di Facebook

    Ketahui teknik sebenar untuk meningkatkan jualan perniagaan anda dengan ilmu copywriting dan juga pukau pelanggan. Teknik yang kami ajarkan ini merangkumi teknik penulisan ayat jualan, follow up pelanggan, contoh skrip yang menjual. Sila klik disini http://www.ashadee.net/go/50132/erincun77

    ReplyDelete
  28. Sya da lama join churp2.. baru la dpt rm100 minimum utk cashout.. Brpa lama cashout churp2?.. and process cashout?..

    ReplyDelete
  29. http://peruserpaid.com/?ref=4307
    Klik link ats utk dptkn income free tnpa modal..
    Dpt us$25 trus lpas sgn up.. sgt snang nk dpt duit.yg penting 100% free tnpa apa2 byrn

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam boleh akk tanya... kamu dh pernah dapat withdraw dengan peruserpaid. ni ke coz akk baru nak cube

      Delete
    2. Saya nak withdraw x boleh..mcmner..?survey mcm2..invalid keyword jew..benggang betul...

      Delete
  30. Salam kak nk tnye..
    Sy mmg perlu kn duit..tok bljr
    Sy nk tnye btol ke bole dpt duit dri nie kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      yup.join 8share.cepat sikit dapat duit,dapat rm50 dah boleh cashout

      Delete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. Jom buat duit online..daftar percuma tgk http://klikdapatduitusd.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. sye main peruserpaid... bru je.. 2minggu lbh .. tpi duit kt 2 ade 2++ bru.. dye blh cashout minimum 500 ... sye main clixsense jugak.. tpi lmbt nk blh duit... hihihi...
    peruserpaid nie blh percaya ke???http://peruserpaid.com/?ref=45158

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun baru beberapa hari main preuserpaid nie..awak dah dapat ke.

      Delete
  34. hye salam ? admya duit tu die bayar cash smpai ke rumah ke ?

    ReplyDelete
  35. tae hyung
    churpchurp memang akan hantar cek rumah kita(alamat yang kita bagi)

    ReplyDelete
  36. Saya dah try dah Peruserpaid..Teknologi dari Japan....dah dpt dah pun min usd500..so excited la nie nak keluarkan..usd tu, kalo convert ke rm dah brape kan..tpi bila nak keluarkan je dia srh kita isikan mcm2 survey smpai korang jadi bosan..padahal kat laman diorg bgthu kalo dah dpt usd500 blh keluarkan serta merta..nampak benor la penipunyer..so jgn buang masa korang dgn peruserpaid nie..pnt je cri click tpi hampas pun xde..hu3..tpi kalo korang2 semua mmg berminat nak cari duit secara online tanpa keluar modal 1 sen pun blh cuba dkt laman nie yg terbukti berkesan dan mmg akan di byr..

    Paidverts..click iklan blh dpt duit dan diorg byr pakai usd..xpayah cari org yg klik..kita je yg perlu klik..lgi rjin korang klik lgi byk dpt..jemputlah daftar kat link nie

    https://www.paidverts.com/ref/harris81


    sape2 yg minat main game..blh klik kat sini

    http://www.marketglory.com/strategygame/harris81

    sambil main game sambil buat duit..yg nie diorg bayar pakai euro..

    Dibayar dengan menggunakan paypal...jadi belajarlah guna Paypal...buat akaun Paypal free je.

    jadi cubalah yg mane berkenan di hati..laman2 nie selamat dan blh di percayai..selamat berjaya

    ReplyDelete
  37. helloo..
    nk tanye.
    pendapatan sebegini halal ker atau haram ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. halal jika pengguna menggunakan cara yang betul untuk mendapatkannya

      Delete
  38. bahaye ke kalo kite bagi nombor akaun bank kite kat orang tu ?

    ReplyDelete
  39. Kak..peruserpaid ni boleh percaya ke...saya da kumpul 500 usd,bila nk withdraw..
    kena survey mcm2,dah survey..sent by email invalid keyword..
    padahal,da ikut step by step..

    ReplyDelete
  40. http://www.loginwang.com/?a=Qamardean92
    Try jom

    ReplyDelete
  41. http://payripo.com/?share=93593
    Cara termudah dapat duit.

    ReplyDelete
  42. Saya buat duit online dgn join clixsense..register free dan xde yuran..buat task dan di byr, yg seronoknyer saya keje dkt rumah, xdelah dpt beribu sebln cume beratus je..lgi rajin buat task lagi byk dpt..diorg byr dlm dollar n guna paypal..register dgn clixsense http://www.clixsense.com/?6976441 p/s peruserpaid tu penipu..scammer!

    ReplyDelete
  43. Nk buat duit free..try nie http://myinvitepay.com/?ref=213626

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum,sye baru join ada kah sye dh aktif pengesahan ??

    ReplyDelete
  45. Kak bleh caya ke nim??8share tuh kita kna buat apa??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh percaya. saya dah beberapa kali cash out
      8 share buat share link

      Delete
  46. Jom buat pendapatan sampingan...boleh join saya di -

    https://wadiahtrading.com//index.php?refer=tradeduit

    Duduk diam je...tunggu je duit masuk tiap-tiap minggu...
    Lepas Join nnti sy mesej di Handphone..Tetapi kena join di bawah link yang saya bg baru sy bg guide.

    Malaysia,harris

    ReplyDelete
  47. Mcm mna saya boleh dpt pertolongan ni..bnyk yg saya xphm..cara nk hntr komen ni pun saya xphm..sbb nk kna masuk url..url apa...

    ReplyDelete
  48. 2thn lps saya dh ada akaun 8share tp dh lupa pasword..skrg saya buat akaun baru..bila nk msuk ic keluar tanda merah..saya dh xboleh join lg ke..

    ReplyDelete
  49. 2thn lps saya dh ada akaun 8share tp dh lupa pasword..skrg saya buat akaun baru..bila nk msuk ic keluar tanda merah..saya dh xboleh join lg ke..

    ReplyDelete
  50. Mcm mna saya boleh dpt pertolongan ni..bnyk yg saya xphm..cara nk hntr komen ni pun saya xphm..sbb nk kna masuk url..url apa...

    ReplyDelete
  51. Siapa nak kerja mudah?tanpa modal dan dpt bonus free?
    Lawati laman ini>http://cashwork.xyz/?id=36833

    ReplyDelete
  52. saya pun ada try 8 share. tapi tahun 2016. dia bagi limit rm10 je tiap2 post. rugi kalau ramai klik. tak dapat duit lebih. apa pun kalau ada yang minat kerja online. jemput ke blog saya sis.

    [Jemput ke blog saya untuk tips Kerja Part Time Online]

    ReplyDelete
  53. Admin Tumpang Share dengan Kengkawan...Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. www.mgintro.blogspot.my/2015/03/apa-itu-marketglory-dan-cara-main.html

    ReplyDelete
  54. Masih aktif ke bnd ni.. nk tahu lbih lnjut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih aktif
      Admin still on churp2 dan 8Share
      Yg lain x buat sbb busy sgt.x leh focus.haha

      Delete
    2. smpi skrg still dapat income?

      Delete
    3. Boleh wassap sy utk tnya lebih lanjut
      0175087060

      Delete
  55. Admin Tumpang Share...
    Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. Klik Sini Panduan Cara Main Game Ini Dan Full Support Dari Saya

    ReplyDelete
  56. sama - sama tolong...

    paling mudah buat duit....hanya klik iklan yang diberi ja...tak payah pening kepala...daftar ja dah dapat duit..masuk dulu kalau tak percaya

    http://www.twodollarclick.com/index.php?ref=rohimy

    ReplyDelete
  57. apa pon nama website yg korang ckp dkt atas tu aku dh cba. smua pon tak tau nk cakap mcm mna. ada yg bayar tpi bertahun main bru dpt puluhan ringgit. yg paling parah ada tk bayar langsung sedangkan dh habiskan masa bertahun buat. dlm bnyak2 kerja online yg aku buat dlm 3 tahun ni cuma www.bitcoinfaucet.com dan www.cryptofaucet.com je yg benar2 ada bayar. tpi tu pon dlm jumlah kecil. tak berbaloi dgn masa yg kita habiskan. jadi aku simpulkan kerja online ni sebenarnya sesuai utk org cacat dan banduan sahaja.hahaha

    ReplyDelete
  58. Kalau buat sekarang valid lagi x?

    ReplyDelete
  59. pencerahan yang sangat berguna..

    ReplyDelete
  60. dah lama cari cara dapatkan duit secara online ni. tapi penerangan kat artikel ni senang nak paham dan santai saje ceritanye. sebagai suri rumah mmg bagus kalau dapat carik side income lebih2 lagik secara dalam talian. dalam pada jaga anak tu , dapat la jugak membantu suami kan...barang2 kat luar tu pun harga kemain pengsan tengok , so kalau dpt duit lebih camni alhamdulillah la....

    ReplyDelete

Post a Comment

haip.nak kena ni.anonymous tak diterima.comment as pilih name/url then letak nama.boleh kan yunk.tq